Kjære seere, vi beklager at DocTV har vært fraværende denne uken, det har seg slik at Dan og jeg er på reise i Østerrike. Vi skriver til dere fra Graz, hvor vi filmer Resilience on tour.

I kveld er det den siste i rekken av flere julekonserter arrangert av Maria Hubmer-Mogg og Global Covid Summit. Vi har fått æren av å dokumentere disse konsertene, fremført av blant annet Five Times August, Rairda, Katarina Lindley Gesang og Ryan Cole. Underveis har vi fått den fantastiske muligheten til å sette oss ned med Dr. Robert Malone, som vi gleder oss til å dele med dere.

Fredagens konferanse og julekonsert i Wien var stor suksess. Vi er heldige og svært takknemlige for å ha blitt tatt i mot med åpne armer av varme, modige og positive mennesker som Jennifer Hibberd, Robert Malone, Richard Urso, Maria Hubmer-Mogg, Ryan Cole og flere. Det er mennesker som virkelig jobber for å hjelpe andre, og som legger hjertet og sjelen i å formidle sannheten, spre kjærlighet og løfte sine medmennesker opp. Bevegelsen, vi alle er en del av, handler om noe langt større enn Covid-19, den handler om hva slags fremtid vi ønsker for våre barn.

Resilience on tour handler ikke om data, tall eller forskning. Resilience on tour handler om gleden av å komme sammen, sette pris på hverandre og om samarbeid. Resilience on tour handler om veien videre, men først og fremst om kjærlighet til livet og til våre medmennesker.

For å bøte på manglende TV-sendinger gir vi dere et bildedryss fra reisen vår, med et løfte om at vi kommer sterkere tilbake neste uke og et spennende intervju med Robert Malone.

Oppdatering: Anthony Fauci har fått et nidkvad og en egen dans oppfunnet spontant av dr Ryan Cole og utviklet sammen med Maria Hubmer-Mogg. Dette var avslutningen av en fantastisk opplevelse i Østerrike.

 

Underveis i intervjuet med Robert Malone.

 

 

Maria Hubmer-Mogg i samtale med Robert Malone.

Robert Malone taler til publikum under fredagens konferanse.

Maria Hubmer-Mogg innleder juledeklarasjonen, som ble lest opp av alle på scenen, på flere språk.

Tusen takk til dere som støtter DocTV, det er dere som gjør det mulig for oss å reise og treffe modige mennesker.

Støtt oss gjerne på Vipps eller tegn abonnement med oss.


Hvis du bare skal kjøpe én bok før jul, så la det bli «Mesteren og Margarita».

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.