Gjennom årene som Document-kommentator har Kent Andersen fått et betydelig publikum som begeistres av hans kraftige dissens i store politiske saker. Mange høydepunkter er blitt samlet i en ny e-bok som Document nå utgir under tittelen Advarende Antologi. Sakprosa som provoserer – 2017–2022.

Mange av oss som har den ikke altfor helsebringende vanen det er å følge med i det norske, europeiske og globale politiske landskapet, blir slått av hvor mye politikk med konsekvenser for absolutt alle som er høl i huet.

Det som kjennetegner Kent, er den kompromissløse holdningen han inntar til alt det skadelige tøvet som kommer fra maktmenneskene vi er prisgitt, og den kontante, folkelige stilen han benytter i nedsablingen av det.

Etter hvert som makten ikke lenger anstrenger seg så hardt for å vise seg fra en annen side enn den totalitære, erkjenner vi at behovet for å si ettertrykkelig «nei» til de totalitære planene blir større.

Både klima- og energipolitikken med det «grønne skiftet», og multikulturalismen med innvandring og islam, er særskilt samfunnsomveltende temaer som Kent har behandlet inngående gjennom hele denne tiden.

I denne e-boken har vi samlet et utvalg av kronikkene hans fra disse årene og ordnet dem etter temaer som spenner fra det politiske, nasjonale og globalistiske til det filosofiske, psykologiske og religiøse.

En rød tråd gjennom sakene forfatteren skriver om, er globaliseringen og den medfølgende svekkelsen av nasjonalstaten, demokratiet, ytringsfriheten og vestlig sivilisasjon. En mektig allianse mellom globalistiske politikere og medier undertrykker effektivt det meste av opposisjon.

I en slik virkelighet er det ikke lett å være den som går mot strømmen. Men den som lytter til sin indre fornuft, har ikke noe valg. For Kent er det å ta til motmæle en intellektuell dyd som han gjør rede for i et eget, nyskrevet forord, og i denne antologien kan dere se resultatet.

Bli med på Kents reise som dissident, la dere inspirere, og slutt dere til troppene som betakker seg høylytt for maktelitens farlige samfunnseksperimenter. Kjøp «Advarende Antologi» i dag!

 

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.