Fotball-VM i Qatar går nå av stabelen. Det har ikke manglet på kritikk av regimet, for brudd på menneskerettigheter og bl.a. fordømmelse av homofile.

De som roper høyest og er skarpest i sin kritikk, er de samme som i sine egne vestlige hjemland omfavner det som er selve hovedproblemet i Qatar: islam.

Det ordet passer man seg nøye for å ta i bruk. Det er jo rasistisk å omtale noens religion med en nedsettende tone.

I Norge startet kvinnefrigjøringen først for alvor på slutten av 1960-tallet. I 1972 ble § 213 opphevet, og homofili ble ikke lenger regnet som kriminelt.

Men mange av de samme menneskene som kjempet så hardt for menneskers likeverd den gangen, er de samme som sto med åpne armer da islam gjorde sitt inntog i Norge.

Det samme gjelder dagens feminister, LHBT-aktivister, Den norske kirke, politiet og påfallende mange andre.

Alt det de kjempet for, og oppnådde, er nå truet av den mest hensynsløse og brutale religion som finnes: islam.

Ny bok fra Document: «Kultur­kamp i klasse­rommet» av Susanne Wiesinger

Men dagens woke-samfunn ser ikke dette. Godhetsposører som synes det er så fint med mangfold, ønsker å viske ut de tradisjonelle verdiene i Norge med flerkultur.

Enda verre er det at de woke tar med seg muslimene på sitt lag. De mener at kristne juletradisjoner på skoler, tradisjonell julemat på julebord og så videre, må vike for at ikke muslimer skal føle seg krenket.

Dette er de samme menneskene som ikke vil at gutter og jenter skal ha svømming sammen på skolen. Som forbyr sine egne kvinner de samme rettighetene som andre har i Norge. Som driver med tvangsekteskap, barnebruder, omskjæring, drap på homofile, steining av utro kvinner og halal-slakt av dyr.

Men de er jo en minoritetsgruppe i Norge.

Derfor får de være med på woke-laget, som driver med renspikket fascisme i ordets rette forstand. Folk som er så uheldig å ytre en faktabasert mening offentlig, som for eksempel at det kun er kvinner som føder barn, eller at det finnes kun to kjønn, eller at muslimer integrerer seg dårlig i Norge og står for uforholdsmessig mye av kriminaliteten her i landet, risikerer å bli kansellert – utestengt.

Det spiller ingen rolle hvem du er eller hva du har gjort tidligere. Å fornærme noe av det som er woke ved å påpeke fakta, betyr at du ikke lenger har en plass i samfunnet og kan fryses ut.

Demokratiet og ytringsfriheten står i fare for å forsvinne helt på grunn av den nye fascismen vi ser tilta, forme seg og spre seg ut i samfunnet.

Enten er du med oss, eller så er du imot oss.

Hvor er kvinnegruppa Ottar når jenter ikke lenger tør å gå alene i Oslo av frykt for å bli voldtatt? Hvor er Den norske kirke når islam tvinger kristen tradisjon bort fra skoler? Hvor er LHBT-aktivister når imamer fordømmer homofile i landets mange moskeer?

Kvinnegruppa Ottar er kjapt ute hvis det er snakk om utnytting av kvinner i porno, men er tause som i graven når muslimske kvinner tvinges til å gå med heldekkende burka, bli tvangsgiftet og omskåret.

Hva skyldes denne åpenbare dobbeltmoralen og mangel på baller?

– Jihad er en middel­vei. Å omtale islam som ekstrem er å anklage Allah for å være ekstrem

Svaret er enkelt og allerede gitt.

Du blir kansellert, utstøtt og fryst ut, bortvist for alltid hvis du sier noe mot det som er woke. Det finnes ingen ny sjanse. Har du først sagt fascistene imot, så er du stemplet for livet.

Dette kan umulig ende opp på andre måter enn i tårer.

Det som er så irriterende, er at det hele synes så fryktelig unødvendig.

Men slik var det jo Hitler også kom til makten. Ved hjelp av massesuggesjon, løgn og propaganda ispedd litt vold.

Det er noe som heter at historien alltid gjentar seg, og akkurat det bør man ikke undervurdere.

 

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som e-bok her!


Kjøp julegavene fra Document!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.