President Joe Biden høstet undrende blikk da han under et besøk i Kambodsja takket Colombias statsminister for lederskapet i Asean.

Glippen kom under lørdagens møte i Samarbeidsorganisasjonen for Sørøst-Asia (Asean), som ble holdt i Kambodsjas hovedstad Phnom Penh med statsminister Hun Sen som vert.

– Jeg vil takke Colombias statsminister for lederskapet som formann i Asean, sa Biden henvendt til Hun Sen.

Også da han reiste fra Washington fredag, blandet Biden, som senere denne måneden fyller 80 år, Kambodsja med Colombia.

– På vei over til Colombia, ropte han til journalister på plenen utenfor Det hvite hus, før han straks korrigerte seg selv og sa: «Jeg mente Kambodsja».

Biden har opp gjennom sin politiske karriere ofte snublet i ordene, men det er han ikke alene om å gjøre.

Da USAs visepresident Kamala Harris, som er 58 år gammel, i september besøkte den demilitariserte sonen mellom Sør- og Nord-Korea, bommet også hun grovt på geografien.

– USA har en allianse med Nord-Korea, og det er en allianse som er sterk og varig, sa Harris, som åpenbart hadde Sør-Korea i tankene, ikke Kim Jong-uns ettpartistat nord for grensen.

Synes du verden går av hengslene? Vil du forstå hva som skjer og kanskje stritte imot? Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag! Boken vil foreligge i midten av oktober.

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.