Dagens ideologi er en perversjon av mekanismer fra kultur eller religion vi kjenner. Forestillingen om ren og uren finner vi i både jødedommen og islam. Tenk deg kosher og haram overført på politikken, hvor de som sitter med makten bestemmer hvem som er rene og hvem som er urene og fortjener å støtes ut. Det skjer allerede.

Vesten trengte ikke bli erobret utenfra. Det skjer innenfra, og møter så langt liten motstand.

Desto farligere blir dissidentene. De kan antenne et stort reservoar av motstand. Myndighetene aner ikke hvor stor denne er. De er på vakt og urolige.

Det gjelder derfor å skaffe seg kontroll. Land som før var tilflukt for forfulgte slår nå ned på meninger som strider mot den offisielle ideologien. Storbritannia er blitt et skrekkens eksempel.

Forfallet har gått ekstremt fort og hva skyldes det? En årsak er ødeleggelsen av akademia. Universitetene er blitt wokefabrikker som spyr ut hjernevaskede unge mennesker. Disse tar med seg indoktrineringen ut i samfunnet og reproduserer den der.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.