Woke-ideologien opphever kapitalismens prinsipper. Her er det ingen fair play. Hvis du ikke tilhører Den nye ortodoksi vil du bli forfulgt og det er som Chuck Schumer sa – tusen måter de kan ta deg på. Han snakket om e-tjenestene, som Trump hadde utfordret, men Biden-regimets politikk har vist i praksis hva det vil si hvis staten blir tyrannisk: De kan gjøre alt med deg.

Derfor er ytringsfriheten kritisk. Uten mulighet til å fortelle andre hva som skjer vil mørket senke seg.

Woke har et problem: Elon Musk er det mange som ser opp til pga Tesla og Space X. Hvis de nå går etter ham kan det vekke motstand.

Musk har sagt at han vil offentliggjøre algoritmene som er brukt til å shadow banne konservative. Dette liker Big Tech og den dype staten dårlig. Da vil deres metoder komme frem i lyset.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.