Dennis Pragers store fortjeneste er at han bevisstgjør oss om hvem vi er, hvorfor er kommet hit og hva vi må gjøre hvis vi vil bevare det. Ting er ikke så mørke som man lett tror. Folk har ennå mye igjen av det gamle, men de må kjenne det igjen, hente det frem samtidig som de bekjemper de negative kreftene.

Prager har noen originale tanker: Mennesket har ikke et instinkt for frihet, frihet er en verdi man må kjempe for. Den kommer ikke av seg selv. Derfor er det også en illusjon å tro at frihet er noe man kan foræres av andre.

Prager siterer Milton Friedman: There is noe such thing as free lunch.

De få ordene oppsummerer hva Amerika handler om.

Men den nye ideologien ser på dette som en vederstyggelse. Hvorfor? Fordi omsatt i praksis betyr det et samfunn med forskjeller. Slik må det være fordi menneskene er skapt forskjellige.

Den nye ortodoksien avviser dette og vil at alle ikke bare skal ha samme muligheter, men samme resultat. Det er her det tipper over i en ny form for kommunisme. Denne ideologien herjer nå i toppen av de store internasjonale selskapene som forsøker å tilpasse seg Environment, Social og Government.

Den nye kommunismen straffer de med gode evner og innsatsvilje. Det er en oppskrift på ødeleggelse av samfunnet og det skjer i rasende fart.

Woke er Vestens undergang.

 

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.