Biden-regimet bruker føderale myndigheter som spydspiss mot sine politiske fiender. Med kjøpet av Twitter er Musk blitt en trussel. Biden-regimet forsøker å få has på ham ved å vifte med det nasjonale sikkerhetskortet. Nå sier myndighetene at utenlandske interesser kan komme på insiden av selskapet.

Biden-regimet tyr til mistenkeliggjøring av Musk.

Finansdepartementet i Washington undersøker om de har lovhjemmel til å starte en etterforskning. Årsaken er Musks bånd til utenlandske regjeringer og investorer, opplyser kilder med kjennskap til saken til Washington Post.

Avisen skriver at myndighetene frykter at store utenlandske investorer kan få tilgang til konfidensiell informasjon. En undersøkelse av denne typen er ikke uvanlig, og ofte blir det ikke startet noen etterforskning, heter det i meldingen.

Det hvite hus skal tidligere ha vurdert muligheten for en granskning av oppkjøpet med tanke på konsekvensene for den nasjonale sikkerheten, ifølge Washington Post. FBI skal også ha sett på risikoen knyttet til kontraspionasje. Det er ikke kjent om disse vurderingene fortsatt pågår. (NTB)

Anklagene er insinuasjoner som ikke er underbygd. Presidenten selv har gått i utenlandske interessers tjeneste gjennom salg av innflytelse mens han var visepresident.

Er det noen som burde gå stille i dørene når det gjelder salg av innflytelse, så er det Biden-familien. Et oppgjør venter på den andre siden av mellomvalget.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.