Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Norske journalister jobber i verdens tryggeste land for pressefolk, men allikevel omtales aldri de negative sidene ved innvandring og dårlig integrering, ei heller settes det fokus på de mange ubesvarte spørsmålene knyttet til klimahysterikeres påstander. Norske journalister må være verdens feigeste i sin bransje.

Svulstighetene rant helt over i norske redaksjoner da pressefolk fikk Nobels fredspris i 2021. Maria Ressa fra Filippinene fikk i fjor prisen sammen med Dmitrij Muratov fra Russland. I begrunnelsen fra Nobelkomiteen lå «… for sin modige kamp for ytringsfrihet i Filippinene og Russland» som begrunnelse.

I dag mandag 17. oktober 2022 kommer fem ukrainske journalister og fotografer til Oslo for å motta årets Free Media Awards fra Fritt Ord og Zeit-Stiftung. De fem får prisen blant annet for sine reportasjer fra beleiringen og bombingen av Mariupol i våres og andre krigsutsatte områder i Ukraina.

– Det journalistiske arbeidet, utført under ekstreme omstendigheter, er av eksepsjonell kvalitet, skrev juryen da prisene ble annonsert i august.

Norske journalister elsker å sole seg i glansen av de journalistene som utsetter seg selv for livsfare, mens de selv driver den feigeste og mest bakstreverske journalistikken noen kan drive her på kloden. Dette på tross av at de sjelden eller aldri kommer i nærheten av å bli truet her i landet.

Organisasjonen Reportere uten grenser (RSF) har siden 2002 årlig publisert World Press Freedom Index, som rangerer 180 land og regioner basert på journalisters frihet til å utøve sitt yrke.

Norge har gjentatte ganger havnet på topp, og er fortsatt det landet i verden med størst pressefrihet, men allikevel feiger journalistene ut hva angår de aller, aller mest omtalte samfunnsspørsmålene innvandring, integrering og tilhørende kriminalitet, samt klimahysteri og EU-underdanighet.

Les også: Når journalister mener aktivisme er berettiget, får du aktivisme av verste skuffe

Tilgi dem ikke, for de vet så godt hva de gjør

Mange av oss er lei tendensiøs og løgnaktig journalistikk knyttet til innvandring, klima, EU-underdanighet og for den saks skyld amerikansk politikk.

Fordi vi er i stand til å etterprøve norske hovedstrømsmediers påstander via alternative norske medier, nisjemedier og utenlandske medier, kan vi slå fast at norske medier lyver, sminker sannheten eller underslår den.

Norske redaksjoner og journalister velger selv hvilke fragmenter av en historie de ønsker å presentere, hvilke vinklinger som skal gjøres og hvilke intervjuobjekter som skal fortelle den «sannheten» redaksjonene ønsker å fremstille.

Da er vi helt over i avdelingen for hjernevasking, når tilstrekkelig mye desinformasjon spres i alle mulige kanaler 24/7, år etter år.

Det er selvfølgelig fare på ferde når slikt praktiseres i årevis, og redaksjonene vet utmerket godt hva de holder på med, så det bør ikke finnes noen tilgivelse noe sted for denne skadelige propagandaen som bæres frem.

Ille er det selvfølgelig å vite at rundt 6,4 milliarder kroner går med til NRK hvert år, som helt uten å blunke driver hjernevasking i barne-tv og en tendensiøs nyhetsdekning.

Man har dessuten valgt å promotere islam i alle kanaler i statskanalen, på tross av hva som har skjedd i Afghanistan og hva som skjer i Iran i nyere tid, og hva vi har sett fra islamske terrorister og fanatikere de siste 20-25 årene i Vesten.

Les også: NRK med syv fake-news-gladsaker om strøm

Verstingen av norske medier på uredelig nyhetsformidling er statskanalen NRK. Skjermdump: NRK

NTB, riks- og lokalmedia driver kampanjejournalistikk

For de av oss som foreløpig ikke har fått noen henvendelse om å forlenge abonnementet for riks- eller lokalavisen neste år, kan det være verdt å tenke over at du og jeg betaler for denne kampanjejournalistikken og desinformasjonen vi blir påtvunget.

Dels betaler vi det når vi abonnerer eller kjøper enkelt-artikler på nett. Dels betaler vi det gjennom en årlig pressestøtte på 2 milliarder kroner, som går til delvis å holde liv i disse journalistene. I tillegg kommer NRK-skatten på 6,4 milliarder årlig.

Mange hevder at «min lokalavis driver ikke propaganda, for der er det journalister som jobber lokalt». Dette er selvfølgelig ren svada, for når de mange norske lokalavisene skal hente sitt utenriks- eller riksstoff, går de til NTB, og derfra leveres noe av det mest tendensiøse vi kan se, høre og lese i Norge.

Følgelig går ikke din lokalavis klar av kritikken når de fyller spaltene med innhold fra NTB, som igjen henter sitt stoff fra det de der i gården mener er seriøse kilder.

Ser man på epoken til Donald Trump, vil man finne metervis med NTB-saker basert på New York Times, Washington Post og CNN, som alle sammen spredde hat mot Donald Trump og som dessuten i ettertid har erkjent at de tok feil i flere spørsmål.

Med så store norske mediekonsern som eier flust med aviser, og med NTB, TV2 og NRK bak spakene i pressen, er det slett ikke rart at brorparten av den norske befolkningen er satt ut av stand til å tenke selv rundt hvorfor vi henter hit tusener på tusener av personer fra den tredje verden som vi kunne ha hjulpet mange flere av i deres nærområder.

Heller ikke konsekvensene av å bringe så til de grader umoderne fremmed kultur inn i landet i store porsjoner, reflekteres det objektivt over i hovedstrømsmediene.

Og hva angår kriminelle fra den tredje verden som oppholder seg i Norge som 1., 2. eller 3. generasjons innvandrere, familiegjenforente, flyktninger, kvoteflyktninger eller migranter, passer norsk presse godt på å skjule hvem det dreier seg om som står bak kriminaliteten.

Folk får heller ikke vite hva annerledes tenkende stemmer mener om klimahysteriet, ei heller om hvorfor både Jonas Gahr Støre og Erna Solberg med flere legger seg flate for EU i spørsmål om å innføre direktiver fra Europa, EØS, Acer og energiutveksling, som altså ser ut til i all hovedsak å gå fra Norge til Europa foreløpig.

Hadde norsk presse gjort jobben sin, og objektivt og ærlig gransket de mange påstandene om «fargerikt fellesskap», «grønt skifte» og påstandene om at «EØS-avtalen er selve broen inn til Europa og helt nødvendig for Norge», ville politikere ha blitt kastet ut av Stortinget i tur og orden.

Når så ikke skjer, fører pressen oss innbyggere bak lyset, og de fleste forstår hvor farlig det er at vi ikke få tilgang til hele sannheten i det daglige nyhetsbildet, eller enda verre: Vi får et fordreid bilde av sannheten, sminket etter beste evne og med all maling som trengs for å følge strømmen av «de politisk korrekte».

Les mer: En stadig mer ensrettet offentlig samtale – med internett som luftehull for fri meningsytring

Pressestøtten og NRK-skatt fungerer ikke

Pressestøtten til lokalaviser har ikke gitt bedre journalistisk dekning av lokalpolitikk, ifølge en studie som ble lagt fram i november 2019.

Flere norske medieforskere har analysert til sammen 800.000 nyhetsartikler fra 2015 til 2017. De har konkludert med at pressestøtten ikke leder til bedre dekning av lokalpolitikk, selv om det er målet med støtten, ifølge studien.

Det samme kan vi si om riksavisene. Det slukes altså flere titalls millioner skattekroner årlig i aviser som Dagsavisen, Klassekampen, Nationen, Vårt Land m.fl. Dette er nisjeaviser med en så forstyrret agenda, viser det seg, at de ikke fortjener penger. Hvis det finnes en menighet der ute som tar de nevnte avisene seriøst, så la da menigheten betale for det som serveres.

Stort bedre er det ikke i VG, Aftenposten og Dagbladet, som alle tre drar inn store beløp på indirekte pressestøtte. TV2 er sponset av staten med flere hundre millioner de siste årene, og selve verstingen er NRK.

Flere og flere skjønner at de blir lurt av pressen, men av gammel vane sier man ikke opp eller takker nei til å abonnere lokalt og på riksplan.

NRK kan vi bare bli kvitt på én eneste måte, og det er å velge inn politikere på Stortinget som vil legge ned den statlige hjernevaskerkanalen. Det er ingenting som tyder på at NRK har planer om å endre kurs, og da får vi altså via radio, tv og internett servert oss de reneste banaliteter, halvsannheter og sminkede fakta, innpakket som om de var ekte nyheter.

Den som ikke skjønner at det vil medføre mer innvandring, kjappere avskaffelse av olje- og gassindustrien og helt hinsides mange kostbare «miljøtiltak» med tilhørende vindmølleutbygging og en snik-innmeldelse i EU, om pressen uimotsagt får holde på som de gjør, kan ikke ha fulgt særlig godt med i norske medier til nå.

Jo mindre penger avisene, TV 2 og NRK har å rutte med i årene som kommer, desto færre medløpere i redaksjonene har de til å desinformere oss.

Abonnerer du på noen av hovedstrømsmediene, eller en lokalavis som kun videreformidler NTB? Si opp abonnementet nå.

Det finnes andre, frie alternativer.

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.