De fanatiske klimapøblene i Just Stop Oil har nok en gang blokkert veier i London. Selv en brannbil under utrykning måtte vente. Det samme gjaldt en mann på vei til sykehuset med sin kone.

Britene er i ferd med å miste tålmodigheten med disse kriminelle, fanatiske klimapsykopatene. Rasende trafikanter rev bort banner og dro klimapøbler fysisk vekk fra veien, skriver Daily Mail.

Klimaaktivister kastet tomatsuppe på maleri av van Gogh.

Hyklerne fra Just Stop Oil var iført vester som trolig er lagd av olje. Minst 26 personer ble arrestert. En sjåfør hevdet at han desperat forsøkte å frakte sin kone til sykehuset, men ble allikevel forhindret av klimaidiotene.

En annen rasende sjåfør forsøkte å fjerne pøblene fysisk, mens han påpekte deres hykleri.

– Alle dere bruker olje på en eller annen måte … dette er latterlig, kom dere ut av veien!

Filmklipp fra Daily Mail viser at han ikke var den eneste som var rasende på dem som nok en gang blokkerte veiene i London.

Den fanatiske klimagruppa Just Stop Oil er finansiert av Climate Energy Fund (CEF). De skriver om seg selv på sin hjemmeside:

We support the brave activists waking up the public to the climate emergency.

På hjemmesiden viser CEF en rekke selskaper som tilsynelatende støtter deres virksomhet. CEF støtter også den ekstreme klimagruppen Extinction Rebellion.

CEF er interessant nok sponset av blant annet Aileen Getty, som er en av grunnleggerne bak CEF og et medlem av styret. Gettys rikdom stammer vel nesten utelukkende fra hennes bestefar John Paul Getty, som ble en av USAs rikeste menn så å si kun på grunn av oljeproduksjon.

Dette var den femtende dagen på rad hvor Just Stop Oil skapte kaos i London. De forventes å holde på med slik aktivitet gjennom hele oktober.

Kjøp billetter til Document-møtet i Ulsteinvik her!


Kjøp «Et varslet energisjokk» her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.