Tucker tok i natt for seg FBI-raidet mot abortmotstanderen og katolikken Mark Hauck (47). Document har tidligere skrevet om raidet:25 skrikende FBI-agenter med dragne våpen raider hjemmet til katolikk foran øynene på syv barn. Tucker intervjuet kona Ryan Marie og advokaten deres. Det kom frem detaljer som gjør saken enda mer graverende.

Den 19. september ble FBI-agenten Steven Friend sparket. Han hadde stått frem som varsler og avslørt at FBI brukes som politisk politi. SWAT-team raider Biden-regimets motstandere og terroriserer dem, med våpen i hånd.

Varsler-rollen er lovbeskyttet, men det brød ikke FBI seg om og sparket Friend. Den 23. september raidet 25-30 FBI-agenter huset til Hauck-familien. Ryan Marie sa de kom inn med våpen og skjold, som om det var farlige demonstranter. Hele tunet var fullt av FBI-biler.

Advokaten fortalte at bakgrunnen var et ubetydelig sammenstøt mellom Mark Hauck og en aborttilhengere utenfor en abortklinikk i Philadelphia i oktober fjor. Hauck hadde forsvart seg mot aktivisten, og dyttet ham vekk. Aktivisten gikk til det lokale politiet, som henla anmeldelsen.  Aktivisten gikk til statsadvokaten, som også henla den.

Men justisdepartementet bestemte seg for å gjenoppta saken. For tre måneder siden fikk Hauck beskjed om at justisdepartementet kom til å reise sak mot ham for å ha hindret adgangen til et abortsenter. Det er en alvorlig tiltale som har en maksramme på 11 års fengsel. Hauck tilbød seg å komme frivillig til FBI, men myndighetene avslo. I stedet sendte justisdepartementet 25-30 agenter med fullt opprørsutstyr.

Det kan bare bety en tin: Justisdepartementet ønsker å terrorisere og intimidere Huack og hans familie. De vil gjøre kamp mot abort til noe kriminelt.

FBI lar seg bruke. Når man kan terrorisere en fredelig familie er alt mulig.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.