En bolig i Holmenkollen i Oslo til 41 millioner kroner skiftet eier i sommer. Ny eier er sjefen i Norges største bank DNB, som omtrent på samme tid sa i Davos at folk måtte lære seg å lide.

Boligkjøpet ble registrert hos Kartverket 26. august, skriver E24.

Konsernsjef Kjerstin Braathen i DNB tjente i 2021 totalt 15 millioner kroner i lønn, opptjening til pensjon, bonuser og andre ytelser. En del av selve lønnen på 8,3 millioner kroner var også i aksjer.

I juli vakte det internasjonal oppsikt da denne bedriftslederen i Davos uttalte at folk måtte lære å lide.

Det har vakt internasjonal oppsikt at sjefen for DNB, Kjerstin Braathen, under et intervju på World Economic Forum i Davos, sa at under energiovergangen til et nytt samfunn er smerte en del av prosessen. -Folk må lære å bære smerte, sa Braathen og nevnte også inflasjonspress.

Det er ikke vanlig at sjefen for en norsk storbank offentlig går inn for samfunnsendringer som påfører vanlige folk «smerte» og endog sier at det blir de nødt til hvis vi skal nå ønskede mål på energiområdet.

Braathen er et ekko av Biden-regimet som bevisst har stengt leteaktivitet på amerikansk side, slik at Washington har måttet gå på tiggerferd til utlandet for å skaffe nok olje.

DNB-sjef Braathen i Davos: Folk må lære å lide

Med ny bolig til over 40 millioner må man anta at Braathen slipper å ta på seg raggsokker til vinteren.



Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.