Det er som om man skulle bodd i Johannesburg i Sør-Afrika. Carjacking har nå blitt et stort problem i USA. En 14 år gammel gutt i New Orleans er arrestert etter å ha stjålet tre biler på få dager.

Det er noe dramatisk ved det som skjer. For det medfører frykt for å bevege seg utenfor hjemmet. Det er som om Den ville vesten gjenoppstår. Eller Sør-Afrika, hvor bilselgere tilbyr å tilføre bilen beskyttelse mot å bli kapret.

Tucker Carlson beskriver det som pågår. Han mener det er et symbol på et samfunn i fullt forfall. At politiet i New Orleans faktisk har klart å arrestere en person som har kapret flere biler med våpen, er et rent mirakel. For en by som trenger opp mot 2000 politifolk har kun rundt 500. New Orleans har de facto defunded the police. Nå er ingen trygge.

Det som er merkelig er at guvernøren i New Orleans, John Bel Edwards, er sønnen til en tidligere sheriff, og har selv vært offiser i forsvaret etter utdannelse på West Point (eksamen 1988). Edwards har til og med vært en del av den berømte avdelingen 82 Airborne Division. Hans mor var sykepleier. Man skulle tro han var opplært til å ta vare på folk.

Men Edwards tilhører Demokratene, selvsagt. Han har vært guvernør siden 2016.

Ordføreren i New Orleans siden 2018 er også Demokrat og heter LaToya Cantrell. Hun møtte opp i rettssaken da bilkidnapperen ble dømt. Ikke for å vise sin sympati til de skrekkslagne kvinnene som hadde blitt utsatt for den grove kriminaliteten, men for å uttrykke sin støtte til den kriminelle!

– Thousands of New Orleanians took to social media and wrote to councilmembers after hearing that Mayor LaToya Cantrell showed up at juvenile court to console a 14-year-old who carjacked and robbed three women.

The teen was found guilty of robbing three women in separate incidents with a fake gun, and stealing their cars and belongings.

The victims told FOX 8 they were traumatized by what happened and felt victimized all over again when Mayor Cantrell showed up as a character witness for the juvenile offender.

Cantrell bidro trolig til at den bevæpnede bilkidnapperen slapp unna med en betinget dom. Han skal altså sone null dager i fengsel.

It felt like she was supporting the crime, sier en lovlydig pårørt om sin borgermester, som er kjent under kallenavnet «LaToya the Destroyer»

Det viser seg så at den kriminelle bilkidnapperen allerede hadde mottatt støtte fra et av New Orleans-ordførerens mange støtteordninger for unge kriminelle. Det handler omtrent om å få belønning for å utføre kriminelle handlinger.

Du kan se Tucker Carlson rapportere om saken via denne linken.

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!



Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.