Tucker stilte i natt spørsmålet: Hva er hensikten med å utfordre Kina, nå som USA har en krig i Europa å hanskes med. Holder det ikke med én krig? Det er ingen andre i hans posisjon som tør å stille det spørsmålet.

Konservative Republikanere som Tom Cotton sa tvert imot at de mer enn gjerne ville fulgt Pelosi til Taiwan.

Tucker sier at USA overhodet ikke er forberedt på konflikt med Kina.

Da Biden fikk spørsmål om hva han synes om en eventuell tur til Taiwan, svarte han – i forbifarten: -De militæret fraråder det.

Da pressetalskvinne Karine Jean-Pierre fikk spørsmål om hva presidenten mente, svarte hun at de ikke kommenterer hypotetiske situasjoner. Det er et svar som vitner om hjelpeløshet. Det hvite hus plikter å svare når det gjelder et storpolitisk spørsmål som forholdet til Kina.

Men Tucker sier ikke det han gjør fordi han ikke støtter Taiwan. Han er alarmert over at Washington vasser uti en konflikt med Kina, samtidig som Biden har vært dørmatte for Kina. En toady kaller Tucker ham og ramser opp:

Biden har innstilt programmer som tok sikte på å avsløre spioner på amerikansk jord, f.eks. blant de 350.000 studentene som hvert år studerer i USA.

Biden har overlatt energiforsyningen i USA til Kina gjennom det grønne skiftet. Batteriene, vindmøllene og solcellepanelene fremstilles i Kina.

Trump fikk Kina til å godta toll på eksport til USA. Biden vil avskaffe tollen. Det er det samme som å gi Kina et forsprang i konkurransen med USA.

Taiwan er verdens største produsent av chips. USAs og mye av verdensindustrien vil stanse hvis Kina legger en jernring rundt Taiwan. De trenger ikke avfyre et skudd. Kommer Biden til å tørre å bryte blokaden?

Biden har signalisert svakhet igjen og igjen. Når en tidligere redaktør for Global Times anbefaler å skyte ned Pelosis fly er det ikke tomprat. Offisielle talsmenn uttaler seg også truende. Det samme gjorde Xi Jinping som i samtale med Biden sa at den som leker med ilden risikerer å bli brent.

Biden burde avbrutt samtalen der og da. I stedet jatter han med.

Biden-regimet opptrådte så klønete før invasjonen av Ukraina 24. februar at den må bære en stor del av ansvaret for at Putin våget.

Nå kan det samme være ved å skje med Kina.

Biden-regimet vil ikke forstå kommunistregimets karakter og undervurderer deres aggressivitet.

Det er kanskje ikke så rart fra en admininstrasjon som er ved å ødelegge USAs siste meritokrati, forsvaret. Nå er det Equity og kritisk raseteori her også. 60.000 soldater har forlatt rekkene fordi de nektet å ta en vaksine som de har grunn til å betvile. Lederne har gitt seg på identitetspolitikk og transekjøret. USA har en admiral, Levin, som er mann i kvinne.

USA vil tape en krig med Kina, sier Tucker.

Han kan ikke forstå det annerledes enn at Biden-regimet ønsker å ødelegge USA. At regimet som ellers smisker for Beijing nå velger å utfordre dragen, er irrasjonelt.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.