Fredag publiserte Reignite World Freedom en video som inviterer frihetselskere over hele verden til «global walkout»; en massiv, global protest mot maktmisbrukene myndigheter. Beskjeden er klar: Bli hjemme fra jobb og skole, stans samfunnet verden rundt, samtidig.

Datoen for protesten er ikke offentliggjort enda.

Smit er personen bak Reignite Democracy Australia, og hun har kjempet mot nedstengninger og vaksinemandater i Australia under koronapandemien. Australske myndigheter har forsøkt å tvinge henne til å ta ned nettsiden og hindre henne i gjøre arbeidet sitt, men Smit gir seg ikke.

Smit har tidligere blitt arrestert og fotfulgt av australsk politi ved flere anledninger, og kjempet nylig i en flere uker lang rettssak.

 

Nå har hun skapt Reignite World Freedom, hvor hun kaller frihetselskende mennesker til å samle seg til en massiv, global protest mot myndigheter som har jobbet i herdig med å ta fra folk friheten. På hjemmesiden står det følgende:

En samlet, global endagsbegivenhet og konvoi til hovedstaden vår.

Ikke-valgte byråkratier som Verdens helseorganisasjon (WHO) og World Economic Forum (WEF) burde ikke ha makt til å diktere politikk i landene våre.

La oss sende dem en klar melding de ikke kan ignorere.

Se videoen her:

 

 

Document har ved flere anledninger intervjuet Monica Smit i DocTV International. Det siste intervjuet kan ses her:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.