Igår lørdag ble det arrangert rundt to hundre protestmøter over hele verden mot den globalistiske agenda organisasjoner som Bilderberg og WHO står for. 

Vår frihet er truet

Den australske «frihetsgudinnen» Monica Smit som flere ganger har deltatt på DocTV, tok turen til Lisboa for å delta i antiglobalistiske demonstrasjoner parallelt med at det 69. Bilderberg-møtet arrangeres på hemmelig sted i byen. 

Folkets protest er spesielt rettet mot innskrenkningen av almindelige menneskers frihet som kulminerte under covid-nedstengningene. Kontantløst samfunn, 15-minuttersbyer og slutt på ansvarsfraskrivelsen for skader og dødsfall påført av covid-vaksineringen sto også på plakaten. 

«We are ready»

Flere hundre mennesker møtte opp for å si ifra at «We are ready»: 

– Neste gang globalistene skal stenge oss inne og innskrenke vår frihet, vil det ikke komme brått og overraskende på oss, da vil folket reise seg og kjempe imot.

Spesielt gripende var primus motor Pedro Britos tale der han fortalte om sin onkels død efter å ha mottatt vaksinen.

Robert Kennedy jr. deltok via skjerm.

Australias første politiske fange

En sentral deltager og hovedtaler på markeringen i Lisboa, var Monica Smit, Australias første politiske fange – kvinnen som satt toogtyve dager i fengsel for oppvigleri efter å ha oppfordret folk til å delta på protester mot nedstengningen av samfunnet.

Til protestmøtet i Lisboa kom mennesker fra hele Europa for å delta, flere med et uttrykt ønske om å få møte den efterhvert verdenskjente australske frihetsgudinnen Monica Smit.

Monica Smit. Foto: Arnt Jensvoll / Document

Bilderberg

På Bilderberg-møtet samles 130 av den nordlige halvkules selverklærte «ledende borgere» for å ta opp temaer som den kinesiske trussel, krigen i Ukraina, overgang til alternativ energi, klimaet, kunstig intelligens og banksystemet. Med er blant andre NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg, Pfizers sjef  Albert Bourla og president for World Economic Forum, Børge Brende. Daily Mail publiserer full deltagerliste.

Bilderberg-møtene er så hemmelig at ingen referater blir tatt, ingen pressekonferanser gitt og ingen rapporter publisert.




 

 

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.