Intervju med EU-parlamentariker Christine Anderson.

Christine Anderson er tysk politiker (Alternative für Deutschland) og representant i Europa-parlamentet. Anderson var tidlig ute med å kritisere europeiske myndigheter for å hemmeligholde vaksinekontrakter og håndteringen av Covid-19-pandemien.

Anderson har ytret støtte til Reignite Democracy Australia, canadiske truckere og demonstranter hjemme i Tyskland. Samtidig forsøker tyske myndigheter å overvåke partiet hun representerer, Alternative für Deutschland.

 

Oppdatering fra Australia med Monica Smit.

Monica Smit, grunnleggeren av Reignite Democracy Australia, gir oss siste nytt fra sitt hjemland. Det har vært en massiv fredelig protest, men ingen fikk se det på grunn av ny teknologi som brukes av politiet.

Reignite Democracy Australia, som tidligere sendte ut en SOS fra Australia, har nå sendt ut en SOS på vegne av det canadiske folket. Monica Smit og Rebecca Mistereggen diskuterer Canadas situasjon og hvordan den ligner på situasjonen i Australia, og veien videre både globalt og på Kontinentet.

 

Velg norsk tekst ved å klikke på CC-ikonet i videospilleren:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.