Det er lekket mange pinlige detaljer fra Hunter Bidens icloud-konto etter at den ble hacket av 4Chan.

Blant Hunters kontakter figurerer en «Pedo Peter» og det synes etterhvert temmelig klart at det er dekknavnet han bruker på sin far, Joe.

Spekulasjoner om Joe Biden har pedofile tilbøyeligheter har i lang tid versert på sosiale medier og med de siste avsløringene har de skutt fart. På Twitter «trender hashtagen» (som det heter på ny norsk) #pedopeter og nettet flyter over av bilder og filmsnutter som antyder pedofili på høyt hold i amerikansk politisk ledelse.

Tucker Carlson diskuterer på Fox News hvorfor familien refererer til Joe Biden som Pedo Peter – og referansene er svært mange. 

En annen sak er at presidentdatteren Ashley Biden dypt inne i sin dagbok nevner at hun dusjet sammen med faren. 

Hvordan datterens dagbok havnet i «feil» hender og ble publisert på «obskure» nettsider er under føderal etterforskning.

Samlet er dette anklager som ville gi enhver annen uansett rang på samfunnsstigen, ulidelige stigmaer. Hva som er lekket er så grovt og pornografisk at det bør unngås å klikkes på.

Edit 16072022 21.20: Breitbart mener Joe Bidens barnebarn Natalie Biden er personen som er gitt aliaset Pedo Peter. Takk til kommentarfeltet.

 

 

Kjøp «Politisk kitsch» av Alexander Grau her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.