Politiet leter etter to personer etter slagsmål med øks utenfor dagligvarebutikk i Stavanger. Én person er ifølge politiet lettere skadet.

Slåsskampen oppsto utenfor en Joker-butikken på Storhaug tirsdag ettermiddag, skriver Stavanger Aftenblad.

I 16.30-tiden fikk politiet melding om at flere personer var involvert i en slåsskamp ved Joker i Jelsagata i Stavanger – og at den ene var i besittelse av ei øks.

Da politiet kom til stedet, hadde to av de involverte stukket av. En tredje person var igjen på området med det politiet beskriver som lettere skader. Alle tre mennene skal ha kjennskap til hverandre fra før.

– Den skadde personen var ikke veldig interessert i å snakke med oss. Han prøvde også å stikke av, men vi fikk raskt kontroll på ham. Vi har også kontroll på ei øks, som vi fant i området. Hva skadene skyldes, vet vi ikke, forteller innsatsleder Kjetil Østrått til Aftenbladet på stedet.

Slåsskampen foregikk rett utenfor butikken. Den skadde personen avhøres, men virker lite villig til å forklare bakgrunnen for den dramatiske episoden.

Storhaug er en bydelen i Stavanger med høy andel innvandrere, over 30 prosent allerede i 2016.


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.