«Black Pampers» – bortskjemte drittunger som later som at de er opptatt av rettighetene til transpersoner, opptrer som en ren mobb i møtet med vanlige mennesker som ikke aksepterer sannheten om hundrevis av kjønn.

Disse pøblene avslører kvinnehatet og leflingen med autoritære krefter som preger denne kjønnsideologien, også kjent som Pride eller transaktivisme. Dette er tydeligvis et britisk fenomen, og nå omtalt blant annet av Spiked Online.

Maskerte og svartkledde skaper de reelle utrygge soner, mens de krever safe spaces for sine allierte.

The Black Pampers are largely comprised of infantile young men who don paramilitary gear in an attempt to style themselves as defenders of ‘transgender rights’.

Placards held by Black Pampers invited their opponents to ‘suck their dicks’ and some daubed chalk slogans on to the pavement with heart-warming messages such as ‘trans girls fuck your mum all the time’.

Dette er fanget på film, og man kan se og dømme selv. Noen kvinner som har andre meninger enn disse usmakelige pøblene, ble trakassert og måtte etterhvert søke tilflukt på en pub. For selv om politiet var tilstede, så var de for få i forhold til mobben.

The overwhelmingly female attendees at the meeting were jeered at, threatened and eventually corralled into a city-centre pub, which was then surrounded by the baying mob.

En av kvinnene beskriver opplevelsen.

Being barricaded into the pub, police running through to reach the back gates before the activists did, was frightening.

En politikvinne ba de uskyldige danne et menneskelig skjold, siden politiet manglet tilstrekkelig styrke til å forhindre trakasseringen.

Dette til tross for at politiet på forhånd var advart mot at det som skjedde var forventet.

Aksjonen var i regi av Standing for Women (SfW). De hadde varslet om erfaringer fra tidligere demonstrasjoner, hvor et ønske om at kvinner skal kunne snakke åpent om et ønske om kvinners rettigheter har blitt møtt med vold.

Men politiet ignorerte advarslene. De var vel opptatt med å bekjempe hatefulle ytringer.

For arrangørene har utdaterte holdninger som i dagens woke-helvete medfører politianmeldelse.

Woman means “adult human female”’, Keen tells me. ‘No matter how much a man might want to become a woman, “male” will be coded through his DNA. And that matters because we know men are more violent than women, so we need separate spaces. I’m willing to be labelled offensive if it means I can speak the truth.’

Men woke sympatiserer med bøller iført balaclavas. Ikke med kvinner som nekter å lyve om virkeligheten.

De såkalte Black Pampers sier de skal bekjempe hat. Hvem er det egentlig som fremstår som hatefull her?

Disse pøblene er ikke transer selv (kanskje noen er, men langt i fra alle). De er bare ute etter en sak som de kan bruke som unnskyldning til å opptre som en ren mobb. Og de kjemper absolutt ikke for kvinners rettigheter.

Whether they identify as trans is irrelevant, on Sunday a group of sweaty bullies hurled sexualised insults at women. As Professor Sheila Jeffreys wryly observed some years ago, ‘transgenderism is a men’s sexual-rights movement’.

Etter terroren i Oslo er slike spørsmål vanskelige, men her henvises det altså til en artikkel i Spiked Online, og en hendelse som ikke kan knyttes til terroren.

Det verste er at disse bøllene støttes av etablissementet. Og grupper som SfW bekjempes både av mobben og av eliten.

Trøsten får være at Pride og transaktivisme er i ferd med å gjøre alle til sine fiender, for de går så ekstremt til verks.

Det var greit å være homo den gangen jeg studerte på 90-tallet. Ingen brydde seg. Men denne jakten på payback er usmakelig, særlig for de av oss som aldri har bedrevet overgrep mot folk med avvikende seksuell legning.

Terroren i Oslo endrer ikke på dette faktum. Alle er stort sett velkomne i norske hjem, uansett religion, legning og politisk overbevisning.

Men ingen liker bøller og cry babies. Du kan se gjengen i aksjon nedenfor.

Trans women are women. Anti fascista!
Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.