Gjerningsmannen bak massakren på homofile i Oslo er kjent for politiet fra før, melder NRK. Politiet pågrep ham bare minutter etter skytingen.Politiet tror det bare var en gjerningsmann.

Samtidig meldes det at politiet i løpet av natten har aksjonert mot flere adresser relatert til mannen, og mediene skriver at det er for å «se etter et mulig motiv». Politiet sa i natt at de ikke vil kalle det en terrorhendelsene, og at de foreløpig er usikre på motiv.

Gjerningsmannen gikk etter homofile. Han slo til mot utestedene for homofile i sentrum av Oslo, natten før den store Pride-paraden. Der har man et motiv. Det virker merkelig at mediene ikke stiller spørsmålet om ikke dette var et angrep på homofile. Det synes åpenbart, uansett hvilken bakgrunnen gjerningsmannen måtte ha.

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.