Landets statskringkaster, fulgt opp av landets nasjonale telegrambyrå, kom med en il-melding fredag morgen: Ordet «hen» kommer inn i både Bokmålsordboka og Nynorskordboka. Hvorfor ikke «hem», som på svensk eller bergensk? Gå hem og vogg! § 213 ble avskaffet i 1972, nå skal aktivistene bruke § 185 for å tvinge oss alle til å danse etter deres pipe.

Man kunne selvsagt også si «gå hen og vogg», men jeg synes både svensk og bergensk fungerer bedre. Uansett er det ingen overraskelse at ordet nå er tatt inn i ordbøkene, det har bare vært et spørsmål om tid. I 2016 sa Språkrådet «tja».

Skeivhet (skjevhet) har glidd inn i det norske språket ved at ordet «hen» nå kommer inn i våre ordbøker. Verden går ikke under av den grunn, men så sent som i 2016 var Språkrådet tvilende til om det skulle inn i ordbøkene. Skjermdump: Språkrådet

Skjevhetsglede

Siden vi nå er inne i en ny tid, i en tid der diverse aktivister med godt betalte jobber i det offentlige, synes det er en god ting å snu opp ned på gamle verdier og normer, måtte selvsagt Språkrådet følge opp.

Med staten på laget

De statslønnede aktivistene jobber under logoen dere ser øverst i teksten. Skeivt Kulturår 2022 er et samarbeidsprosjekt initiert av Skeivt Arkiv, og sammen med Nasjonalmuseet og Nasjonalbiblioteket har de åtte medarbeidere under statens og Universitetet i Bergens rause og romslige paraply. At Bergen er så sentral, skyldes selvsagt homoaktivisten Kim Frieles fortjenstfulle innsats for å vise at kjærlighet mellom samme kjønn ikke skulle være forbudt.

1. desember 2014 ble Frieles arkiv tatt opp på liste over Norges dokumentarv, den norske delen av UNESCOS Memory of the World-register.

23. november 2015 kom budsjettforliket for 2016, og i dette hadde Skeivt arkiv blitt tildelt 5 millioner kroner, mye takket være Venstre og Terje Breiviks innsats for å få dette inn på budsjettet, samt Ap, Sv og Sps representforslag som ble fremmet i juni 2015. Etter en lang kamp for fremtiden til Skeivt arkiv, uttalte Kulturminister Linda Helleland Hofstad at «det er et samlet Storting og bred enighet om at det er et nasjonalt ansvar å samle inn og ta vare på og formidle privatarkiv om lesbiske, homofile, bifile og transpersoner». (SkeivtArkiv)

§ 213, som forbød homofili, ble avskaffet i 1972, og hurra for det! Men jeg nekter å applaudere denne formateringen av samfunnet som nå påtvinges liten og stor, svart og hvit, i det ganske land. Kim Frieles private brevsamling interesser ikke hele landets befolkning. Ta gjerne vare på den, men derifra til å lage en statlig altomfattende forherligelse av fri sex og radikale kjønnsteorier (med pedofili vakende i sivet), der ikke en gang barnehagene spares, slik Pride nå har blitt, det er å gjøre skam på Kim Frieles ære!

Det er en omveltning som glir rett inn i globalistenes aller våteste drømmer om The Great Reset. Som kollega Kent Andersen formulerte det så glitrende i kronikken ‘Pride er Prides verste fiende‘:

Pride har seiret over det som var systemisk og kritikkverdig offentlig diskriminering av homofile. De er beskyttet av loven, og da burde man egentlig tone ned kampen mot diskriminering. Men Pride gjør det motsatte. Fenomenet og kravene eskalerer. Pride omfatter ikke lenger en kamp for rettigheter. Kampen handler om å bestemme hva andre mennesker har i hodet av meninger, oppfatninger og preferanser. Om hva det er lov å mene, hva det er lov å si – og det er noe helt annet enn å kjempe for egne rettigheter. Det er å tråkke på demokratiet og andre. Derfor vokser motstanden.

Så sant, så sant. § 213 ble avskaffet i 1972. I 2022 risikerer alle som protesterer mot galskapen som kalles Pride, å bli straffeforfulgt etter Straffelovens § 185.

Sa at menn ikke er kvinner, ble avhørt av politiet i fire timer

Pride kan oversettes med stolthet, men aktivistenes utgave av den viser hovmot, og dét står som kjent for fall.

Les og se:

Doc-TV: Vi blir flådd ved hjelp av klima, Pride og økt pensjonsalder

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.