Onsdag 24. mai avholdt den svenske regjeringen en pressekonferanse hvor de la frem planer for hvordan de skal bryte ned segregeringen i Sverige.

Arbeids- og likestillingsminister Eva Nordmark ga beskjed om at man ikke skulle skaffe seg flere barn enn det man greier å forsørge.

”Vi ska inte ha incitament som håller kvar kvinnor i hemmet och cementerar gamla könsroller. Man ska arbeta och försörja sig själv och man ska inte skaffa fler barn än man kan försörja.”

Det er lønnsomt å få mange barn i Sverige. Landet utbetaler bonuspenger for flere barn i form av et flerbarnstillegg som er et progressivt tillegg til barnebidraget. Opp til 4240 kroner for seks barn.

Ifølge Försäkringskassan:

Du får automatiskt flerbarnstillägg om du får barnbidrag eller studiebidrag för två barn eller fler. Du behåller flerbarnstillägget även efter att ett barn har fyllt 18 år och får studiebidraget utbetalt till sig själv.

Hvis du er alenemor med mange barn, så får du dobbelt så mye utbetalt. En gavepakke til muslimske flerkonefamilier.

Avisen Expressen kommenterer situasjonen i de utsatte områdene:

Der kan kvinner få fem, åtte eller flere barn; faren er ofte fraværende. Det er problematisk på mange måter.

Kvinnen havner langt fra arbeidsmarkedet, har språkproblemer og kommer ikke inn i det svenske samfunnet. Overbefolkningen gjør det vanskelig for barna å lese lekser og få natttro. Sønnene er mye utendørs, ute av kontroll fra voksenverdenen.

Det påvirker kriminalitet. Jo flere barn det er og jo mer sårbare levekårene er på et bestemt sted, jo større problemer med kriminelle grupperinger og åpen narkotikahandel, viser kulturgeograf Nicklas Guldåkers undersøkelse.

Løsningen er enkel: Ikke la staten betale for at innvandrerfamilier skal kunne ha store barnekull uten mor på jobb eller far i huset. Den importerte islamske kulturen gjør som de alltid har gjort: de bygger klaner.

Woke-menneskene på sosiale medier har protestert på muligheten for å redusere på utbetalingene og mener at politikere ikke skal ha noe politisk syn på barnefødsler. At staten allerede premierer flere barn i familier som ikke har råd til det, viser imidlertid at det er et politisk syn på barnefødsler. Og at det er feil.

Expressen ser imidlertid dobbeltmoralen og kommenterer:

Den samme forargelsen merkes merkelig nok ikke over Sidas omfattende bistand til initiativ for familieplanlegging i utlandet.

(Sida er Sveriges versjon av Norad, red.mrk)

Svenske politikere ser det åpenbare: segregeringen fortsetter med full styrke i innvandrerområdene som produserer et høyere antall barn enn hva de svenske skattebetalerne har råd til og hva foreldrene makter å ta seg av. De ser også at dette fører til sårbare barn som søker tilflukt i de kriminelle gjengene.

Mens politikerne bruker tid på å gjøre noe med saken, vokser klanene i Sverige.

Expressen     regjeringen.se

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Kjøp «Klanen» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.