Britisk politi har arrestert tre personer etter at de raidet en uregistrert og illegal islamsk skole og fant seng og medisinsk utstyr for utføring av kjønnlemlestelse på unge muslimske jenter.

De tre arresterte er to menn på henholdsvis 32 og 62 år. Den tredje er en kvinne uten oppgitt alder. En av de arresterte er fra øst-London og dette gjør at politiet mistenker at kjønnslemlestelse foregår flere steder i landet.

Politiet beklager at dette skaper bekymringer innenfor det muslimske miljøet. En pressetalsmann for politiet uttaler:

‘We understand the concern this will cause within the community but it’s important to stress we’re still working to establish whether any offences have occurred. Our investigation along with partner agencies is continuing.’

Det finnes mange illegale islamske skoler rundt om i Storbritannia. Dette er første gang at politiet har avdekket at det også foregår kjønnslemlestelse på «skolen».

De tre arresterte risikerer bot og/eller fengsel på opptil seks måneder hvis de blir funnet skyldig.

En undersøkelse fra 2015 viser at mange tusen kvinner i Storbritannia lever med konsekvensene av kjønnslemlestelse. 103.000 jenter og kvinner mellom 15-49 år og 24.000 kvinner over 50 år som har innvandret til England og Wales lider av dette. Også 10.000 jenter under 15 år som har innvandret til England og Wales har blitt utsatt for dette.

Men hvor mange som er født og oppvokst i Storbritannia og som deretter har blitt utsatt for dette barbariske inngrepet, sier undersøkelsen ikke noe om.

Sengen og instrumentene bak den låste døren ved den illegale islamske skolen forteller om en brutal virkelighet for muslimske unge jenter i Storbritannia. Dette er en avisartikkel hvor Daily Mail må stenge av kommentarfeltet.

 

 

 

Daily Mail

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.