Midt i oppstyret rundt den amerikanske regjeringens nye forsøk på å avskaffe ytringsfriheten og oppstandelsen over Elon Musks overtakelse av Twitter, har det nettopp kommet en meningsmåling fra The Federalist og Susquehanna Polling & Research, som må være nedslående lesning for Det demokratiske partiet og dets medier .

Det viser seg at kun 17 prosent av velgerne mener at mainstream-mediene – de som danske medier skriver om – forteller sannheten. På den annen side sier 73 prosent at de mener mediene feilpresenterer fakta for å fremme en politisk agenda.

På spørsmål om de støtter Elon Musks overtakelse av Twitter, svarer 59 prosent. ja og 28 prosent. Nei.

Verre kan det neppe bli for Det demokratiske partiet, som står med ryggen mot veggen frem til mellomvalget 8. november. Hva bør Biden-administrasjonen gjøre når nesten ingen tror på mediene deres?

Når det gjelder det politiske bildet, sier 49 prosent. av de sannsynlige velgerne at de ville stemt republikansk hvis valget ble holdt i dag, mens 39 prosent. ville stemme demokratisk. I februar var styrkeforholdet 47-41. Krigen i Ukraina har dermed ikke hjulpet på populariteten til Det demokratiske partiet.

Støtten til Bidens funksjonstid har falt til 39 prosent, mens 54 prosent. tar avstand. I fjor vår kunne han glede seg over en oppslutning på 60 prosent.

Når det gjelder økonomien, er velgerne dypt pessimistiske. Et massivt flertall på 75 prosent. forventer at USA vil være i resesjon i løpet av de neste seks til tolv månedene.

Det viser seg også at demokratenes hysteriske motstand mot Florida-loven for å forhindre sexindoktrinering av små barn er en tapende sak. Et massivt flertall på 70 prosent. støtter en slik lov. Det utgjør 59 prosent. av demokratene.

Det er et stadig voksende mysterium hva som får demokrater til å presse på for nøkkelspørsmål som nesten ingen vil ha. Og like uforståelig at media fortsetter å dekke over en mislykket regjering.

Man må være en dreven konspirasjonsteoretiker for å få det til å gi mening.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.