NRK Supernytt bedriver ren indoktrinering av våre barn. Mine to sønner ser dette programmet hver dag i matpausen. Slik skaper man gode, sosialdemokratiske borgere. Men omtalen av opptøyene i Sverige skaper reaksjoner.

Koranen omtales hele veien som den hellige boka. Det påstås at Paludan brant mange koraner, noe som er ren løgn.

Et knippe småunger får komme til orde. Alle lurer på hvorfor Paludan brant en koran. Ingen spør hvorfor tusenvis av muslimske voldspøbler angrep politiet, busser med uskyldige passasjerer og i tillegg brant en haug av biler som tilhørte helt uskyldige borgere.

Nå vet ikke jeg hvorfor Simen Sandelien fra Asker Høyre bruker tiden sin på NRK Supernytt, men han har altså gjort meg oppmerksom på innslaget via et innlegg han skrev på Facebook. Sandelien mener Supernytt skaper et helt galt bilde av hendelsene.

Paludan satte ikke fyr på Koranen «på grunn av ytringsfriheten». Han satte fyr på koranen for å protestere mot idéene i islam. Han har lov til å gjøre det på grunn av ytringsfriheten. Det er noe helt annet. Supernytts fremstilling får ytringsfriheten til å fremstå som syndebukk. Det er skammelig dårlig kommunisert og et stygt angrep på §100 i grunnloven.

– Jeg lurer på hva som skjedde med koranene i Sverige, spør Kaja på ni år. Hun lurer altså ikke på hva som skjedde med bilene, eller de 100 skadde politifolkene.

– Vi synes det er dumt at Rasmus brant mange koraner, sier Ella (11). Hun har ingen tanker for passasjerene i bussen som ble angrepet med bensinbomber.

Det er selvsagt ikke Kaja eller Ella sin feil. De er et ofre for de voksnes insisterende holdninger om det multikulturelle paradiset, og har blitt opplært til at islam er noe ukrenkelig og vakkert.

Så kommer programlederen på banen med følgende innledning:

«Rasmus, som er en dansk politiker, sier han gjorde det for ytringsfriheten (…) Folk protesterte fordi de ville vise at de synes det han gjorde var feil. Og disse demonstrasjonene var veldig rolige.»

Sandelien er ikke imponert.

NRK lager dessuten en helt sprø fremstilling av opptøyene der det presumptivt bare var «rolige demonstrasjoner» mot koranbrenningen fra de som er glade i koranen før «noen andre» (oppgitt som «kriminelle gjenger») startet volden.

Men, som Sandelien skriver: «Opptøyene, volden og hærverket var religiøst motivert.»

Som vi vet fra tidligere, så deltok kvinner opp i 60-årene og barn ned i 10-års alder i steinkastingen mot politiet. Selvsagt deltok sikkert noen gjengkriminelle, det florerer jo av slike i de svenske forstedene. Men dette var et opprør basert på islam, ikke på gjengkriminalitet.

I NRKs fremstilling villedes man til å tro at det IKKE var de som liker koranen som stod bak opptøyene. Der er orwelliansk.

NRK Supernytt må hente inn noen rådgivere som kan temaet og lage et nytt innslag. Dette var rett og slett skremmende løgnaktig.

Palestinsk Barne-TV kunne ikke gjort dette bedre.

Innslaget om «protestene» i Sverige følges deretter opp med et innslag om den store turban-dagen. Vi marineres i multikultur.

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.