Hvorfor har jeg brukt flere tiår av mitt liv på å lese og skrive om islam? Det er definitivt ikke fordi dette er morsomt. Jeg har skrevet om islam fordi jeg oppfatter dette som en klar trussel mot mitt land, mitt kontinent og hele min sivilisasjon.

Islam er en av verdens mest totalitære ideologier og forbyr ytringsfrihet for alle mennesker på jorda. Det er ikke alle som forstår dette, men slik er det. Ifølge islamsk lov, sharia, er det forbudt for absolutt alle å krenke eller fornærme islam eller Muhammed. Dette gjelder selv for dem som ikke er muslimer, som bor i et land som har en liten muslimsk minoritet og aldri tidligere har vært under islamsk herredømme.

Det er derfor forlegger William Nygaard ble skutt og nesten drept i Norge for å ha publisert ei bok som krenket mange muslimer: «Sataniske vers» av Salman Rushdie. Det er derfor kunstner Lars Vilks måtte leve under streng politibeskyttelse i Sverige for å ha tegnet Muhammed, samt grunnen til at kunstner Kurt Westergaard og forfatter Lars Hedegaard ble forsøkt drept av militante muslimer i Danmark. Islam kan være dødelig selv når muslimer bare utgjør noen få prosent av befolkningen.

Kroppen din trenger visse næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Blant disse finnes det noen metaller som jern og sink. En sunn kropp skal ha litt jern og sink. Ikke for mye. For mye av alt kan være skadelig, selv vann i ekstremt store mengder. Men hvis du mangler jern og sink, vil du utvikle mangelsykdommer.

På den annen side finnes det stoffer som alltid er skadelige for deg. Dette gjelder blant annet kvikkvsølv. Kvikksølv har historisk blitt brukt til noen medisinske formål. Dette har man sluttet med, etter at man forstod at kvikksølv er svært giftig. Tannleger har også sluttet å bruke tannfyllinger av amalgam, som inneholder kvikksølv.

Kvikksølv er flytende ved romtemperatur. I det gamle Kina trodde noen at det hadde helbredende egenskaper. På grunn av dette tok Kinas første keiser angivelig kvikksølv for å forlenge sitt liv. I stedet forkortet dette hans liv. Han inntok en giftig substans, ble syk og døde.

Muslimer blir fortalt at islam er løsningen på deres problemer. I stedet skader islam deres samfunn. Jo mer islam de inntar, jo større problemer får de.

Den ideelle mengden av kvikksølv i en sunn kropp er null. I realiteten kan du bli eksponert for små mengder av dette gjennom noen typer mat. Dette er ikke sunt. Kroppen din kan derimot håndtere en del skadelige stoffer så lenge mengden av dem er veldig liten. Hvis du blir eksponert for større mengder av kvikksølv, vil dette før eller siden gjøre deg syk. Hvis eksponeringen fortsetter lenge nok, vil kvikksølvet ta livet av deg.

Nøyaktig hvor mye du tåler før du blir syk eller dør, varierer etter hvor robust og sterk du er. Men sluttresultatet vil før eller siden bli det samme. Du kan ikke lære deg å leve med dette ved å tenke glade tanker eller forsøke å skille mellom radikalt og moderat kvikksølv.

Islam er som kvikksølv. Den korrekte mengden islam i et sunt samfunn er null, akkurat som den korrekte mengden kvikksølv i en sunn kropp er null. Store mengder islam vil på et eller annet tidspunkt gjøre et samfunn sykt. Når mengdene blir store nok, vil samfunnet bli ødelagt.

Det vi gjør med våre samfunn gjennom muslimsk innvandring, kan sammenlignes med at dine myndigheter sprøyter kvikksølv inn i din kropp. De hevder at dette er positivt, berikende og bra for økonomien. Hvis du tror noe annet, er du en ond person som lider av fordommer og kvikksølv-fobi. Snart viser du tydelige tegn på sykdom og forgiftning. Likevel fortsetter den samme politikken. Hvis den fortsetter også i framtida, vil den til slutt ødelegge oss.

Kjøp Peder Jensens bok her!

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

Vi selger bøker av Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bokpakke til superpris.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.