Det er kommet frem at Pentagon hadde eller finansierte over 40 biolaboratorier i Ukraina og de første går helt tilbake til 2003-2004. Hva skulle de med så mange?

Det kan virke som om Ukraina var et territorium hvor det gikk an å gjøre ting som ikke var mulig i USA eller Vest-Europa. Slik var det også med covid-19, som ble utklekket i Wuhan. Ikke spesielt overraskende at ett av selskapene som opererte i Ukraina, Metabiota, også hadde kontakt med Institute of Virology i Wuhan.

Hunter Bidens rolle og Biden-familiens rolle i Ukraina er «under utgraving». At det lettes på lokket tas som signaler om at Biden-familien skal ofres. New York Times har anerkjent at laptopen er ekte. Washington Post har ymtet om skattegranskningen av Hunter. Mer kommer frem om alle bestikkelsene han mottok. 150.000 dollar fra Kazakhstan går til en elektrisk sportsbil som han senere bytter.

Kinesisk og russisk etterretning vet selvsagt det meste om Hunters «forretninger». Han gjorde dem hos dem. De oppfatter også signalene om at Bidens kanskje har gjort nytten.

Hvem tillot Biden å dra til Europa? Selv Kamala klarer ikke å foreta en utenlandsreise uten å gjøre skandale.

Arabere, russere og kinesere er vant med dekadanse og korrupsjon. Det de ikke er vant med er statsledere som oppfører seg som om deres hensikt er å ødelegge landet de styrer. Kineserne klapper i hendene, men det gjør ikke araberne. De blir stive av skrekk over et regime som ser ut til å ha valgt seg Iran. Igjen. Hvis ryktene stemmer og Washington inngår en ny atomavtale som opphever terrorstemplingen av Revolusjonsgarden er det duket for en krig som verden ikke har sett maken til.

Det er en sammenheng med Kim Yong-uns opprusting og testing av langdistanseraketter og mullahens storforlangende i forhandlingene. Irans president er nå bloddommeren Raisi. Dette er folk som vil ødelegge USA og Israel og araberne ser til sin forskrekkelse at Biden-regimet strekker ut en hånd til dem.

En ting er svakhet og invasjonen av Ukraina er et svar på Bidens svakhet. Men noe annet er en utstrakt hånd til USAs fiender. Det skremmer araberne. Hvem kan de stole på? Den eneste som står igjen er Israel. I sannhet en underlig konstellasjon.

Biden-regimet og mullahene mot araberne og Israel.

 

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.