En ledende britisk epidemiolog har offentlig bedt sin datters generasjon om unnskyldning for ikke å ha motsatt seg «moralsk forkastelig» nedstengningstiltak som for eksempel lukking av skoler; tiltak som har forårsaket omfattende skader på barn.

Den overraskende innrømmelsen kom fra professor Mark Woolhouse ved Universitetet i Edinburgh. På Sky News fortalte han at han ble bedt om å «korrigere» synspunktene sine etter at han kritiserte dommedagsmodeller for spredningen av covid.

– Vanlig sunn fornuft ble ofret for nedstengning, vi ofret min datters generasjon for min.

Woolhouse fortalte at han ble bedt om å tie da han stilte spørsmål ved «usannsynlige» grafer fra vitenskapelig sjefskonsulent Patrick Vallance som viste at antall covid-tilfeller ville øke eksponentielt.

– Hvis denne fremskrivningen var blitt forlenget med én uke, ville vi snakket om hundre tusen tilfeller pr. dag. En måned mer ville gitt oss nærmere en halv million pr. dag. En eksponentiell fremskrivning vil gi deg et hvilket som helst tall hvis du kjører den lenge nok.

Da Woolhouse, som har skrevet boken «The Year the World Went Mad», offentlig ga uttrykk for sin skepsis til tallene, falt ikke innvendingene i god jord.

– Etter en mengde e-poster ble jeg invitert til å «korrigere» kommentarene mine, sier han.

Woolhouse antydet at høytstående personer i regjeringen sto bak kravet om korrigering. – Men det var ikke mine ‘synspunkter’ som skulle korrigeres, det var ‘prognosene’.

Situasjonen gjentok seg i oktober 2020 da en ny modell forutså 4000 dødsfall om dagen i Storbritannia:

– Og det til tross for det faktum at bølge nummer to allerede var i ferd med å avta. Modellen som genererte 4000 dødsfall om dagen var ekstrem – alle de andre modellene for fremskrivning ga mye lavere tall, sier Woolhouse og bemerker at dommedagsgrafen ble sendt til millioner av TV-seere.

Woolhouse avslørte også at den britiske regjeringen visste, men bevisst så bort fra at folk over 70 år hadde ‘10 000 ganger større sannsynlighet for å dø av covid enn de under 15’. Politikken gikk nettopp ut over barna.

COVID-19 expert claims he was told to ‘correct his views’ after criticising ‘implausible graph’ shown during official briefing

Les og del:

https://www.document.no/2022/03/04/flere-dor-av-vaksinen-enn-av-covid-pfizer-domt-til-a-frigi-vaksinedata/

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.