Avgjørelsen om å la Ukraina overta Polens MIG 29 kan være begynnelsen på krig med Russland, spår Tucker. Det ligger opp i dagen at når du leverer kampfly til en part i en krig, blir du motpartens fiende. Russland har ikke mye å gå på i Ukraina. Deres invasjon har kjørt seg fast, og de kan risikere å tape.

Tucker: Nesten ingen Republikanere tar til motmæle. De er med på det. Selv om meningsmålingene viser sterk motstand mot å bli direkte innblandet.

Biden-regimet har gjort så mye galt. De har ødelagt så mye at det ikke ville overraske om de også styrter USA ut i krig med Russland.

Tucker har pådratt seg manges vrede ved å stille seg kritisk til omfavnelsen av Ukraina. Det er ikke Ukraina han er skeptisk til, det er måten krigen brukes på hjemme i USA. Uten å blunke avanserer man videre på veien som synes å ha ett mål: krig med Russland.

Når man har krysset et visst punkt, kan det være vanskelig å snu.

Det er ikke en gang kampflyene i seg selv Tucker reagerer på, det er med hvilken letthet man tar beslutninger som kan vise seg å bli fatale.

 

Krig med Russland? No big deal, liksom.

 

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.