En mann i slutten av 20-årene er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne i 40-årene ble funnet død i Grue i Innlandet fylke natt til tirsdag.

Mannen ble pågrepet kort tid etter at politiet fant den døde kvinnen i en privatbolig i Grue.

Kvinnens pårørende er ennå ikke varslet, ifølge politiadvokat Anja Ruud. Politiadvokaten vil derfor ikke gå inn på detaljer om kvinnens identitet eller relasjonen hun har til mannen som er siktet, utover at hun bekrefter at de har en relasjon.

– Politiet fikk opplysninger om en alvorlig voldshendelse. En patrulje rykket ut og fant en kvinne død, sier Ruud.

Politiet ble varslet om hendelsen klokken 1.05. Politiet vil foreløpig ikke si noe om hendelsesforløpet eller om det er gjort beslag av våpen.

Mannen som er pågrepet og siktet for drap, sitter i arresten på Hamar og blir avhørt fortløpende. Det er ikke kjent om han erkjenner straffskyld eller ikke.

Politiadvokaten forteller imidlertid at mannen er kjent av politiet fra tidligere, men vil ikke gå inn på hva dette gjelder.

Politiet opplyste tidligere tirsdag at det er igangsatt bred etterforskning og at det vil bli gjennomført tekniske undersøkelser på stedet og vitneavhør.

Personer som har informasjon om saken, oppfordres til å kontakte politiet.

 

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.