En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død på Hellerud i Oslo. Politiet fikk nyss om dødsfallet etter en trafikkulykke.

– Politiet fant kvinnen i en leilighet på Hellerud øst i Oslo rundt klokka 7 tirsdag morgen, sa leder Anne Alræk Solem ved drapsseksjonen i Oslo politidistrikt på en pressebrifing tirsdag ettermiddag.

De har en indikasjon om kvinnens identitet, men den er ikke bekreftet. Det er en relasjon mellom siktede og den de tror er avdøde. Den siktede mannen er ikke kjent for politiet fra før.

Politiet ble ledet til drapet etter en frontkollisjon på E6 i Eidsvoll kommune rundt klokka 6 tirsdag morgen. Ulykken skjedde på Morskogen, nær grensa mellom Viken og Innlandet. Mannen som er siktet, kjørte nordover på E6, men i motgående kjørefelt, og kolliderte med en bil som kom sørover.

Frontkollisjonen førte til store materielle skader. Ingen av de involverte ble alvorlig skadd, men mannen er også siktet for drapsforsøk i forbindelse med kollisjonen.

Politiet håper å få avhørt mannen i 20-årene tirsdag. Han har fått oppnevnt advokat Cathrine Grøndal som forsvarer.

Politiet innhenter tirsdag ettermiddag videoopptak og avhører vitner.

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!