En tredje person er pågrepet etter at en mann ble funnet død i en leilighet på Vestre Platå i Stavanger lørdag kveld. Den pågrepne er en mann i 40-årene, opplyser politiet.

Politiet har tidligere pågrepet en mann i 30-årene og en kvinne i 50-årene, som begge er siktet for drap eller medvirkning til drap. Onsdag bekrefter politiet at en tredje person er pågrepet.

I en pressemelding sier politiet at det dreier seg om en mann i 40-årene, skriver Stavanger Aftenblad.

– Mannen ble pågrepet i går ettermiddag rundt klokken 17.30 i Oslo. Vi fikk bistand fra Oslo politidistrikt til pågripelsen, sier politiinspektør Lars Ole Berge i Sør-Vest politidistrikt i pressemeldingen.

Den siktede mannens forsvarer, advokat Svein Kjetil Lode Svendsen, sier til Aftenbladet at hans klient ennå ikke har ankommet Stavanger.

– Hittil har vi bare snakket sammen om praktiske ting. Når han er på plass i Stavanger senere i dag, skal vi snakke nærmere om hvordan han stiller seg til siktelsen og skyldsspørsmålet, sier Svendsen.

Politiet har bedt om full rettspsykiatrisk undersøkelse av de to som allerede er pågrepet og siktet i saken.

Les også:

Mann funnet død i Stavanger – etterforskes som drap

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.