Canadas statsminister gjorde et forsøk på å forsvare regjeringens innføring av unntakslover i parlamentet, men ble møtt med avsky og latter. Opposisjonsleder Candice Bergen kom med skarp kritikk av den venstrevridde statsministeren.

Mens Trudeau snakket kunne man høre latter fra representantene. Hans forsøk på å beskrive unntakslovene som «ansvarlig lederskap» fungerte dårlig.

The Emergencies Act is a law passed in 1988 that allows for widespread federal civil rights violations in the event of violent civil unrest, terrorism, and other emergencies.

Problemet for Trudeau er at Freedom Convoy IKKE står bak sivil uro, terrorisme og annen opptreden som skaper en nødsituasjon. At truckers nekter å utføre sitt arbeid er vel ikke noe verre enn at regjeringen nekter truckers å utføre sitt arbeid uten å fremvise vaksinepass?

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.