Når historien om århundrets første kvartsekel skal skrives vil Tucker Carlson få en lysende rolle som forsvarer av friheten. Eliten går nå ikke bare løs på ytringsfriheten. Den har de overlatt til høyrefløyen for lenge siden. Da høyrefløyen/konservative påtok seg oppgaven kom Big Tech, corporate America og Washington etter dem med full kraft.

Det pågår et slag i USA hver eneste dag om ytringsfriheten.

Derfor er Trudeaus unntakstilstand så alvorlig. Trudeau går foran og viser hva en stat i dag kan gjøre med borgerne hvis den vil.

Visestatsminister Christia Freeland som kunngjorde at alle banktjenester og crowdfinansiering er sperret og overtatt av staten er et alvorlig varsel. En sivil ulydighetsaksjon vil ikke kunne fortsette uten midler. Nå strupes alle tilganger.

Ikke bare det. Den kristne GiveSendGo er blitt hacket og donorene avslørt. Sikkerhetsnivået på en slik tjeneste er høy. Det skulle ikke forundre om det er sikkerhetstjenestene som har gjort det. De har verktøyene. Så gir de navnene til pressen som besørger resten.

Freeland kunngjorde at staten stenger alle finansiering – også kryptovaluta. Hun har vært journalist i Washington Post og er gift med en journalist i the New York Times. Journalist vet hvordan ting virker, de forstår nettverk og nye sosiale medier.

Journalister er blitt en ny klasse som er inngift med makten, løper dens ærend og blir rikelig belønnet. Vi ser samme tendens her.

Vi har to nettaviser som dekker mediene, men ingen av dem skriver om hvem som er gift med hvem og om interessant bakgrunn.

Journalistene lever etter det gamle mottoet «If you can’1t beat them – join them».

En negativ bekreftelse på at det Tucker sier er sant: Ingen av de store hovedstrømsmediene dekket unntakstilstanden i nabolandet. De er veldig opptatt av krig i Ukraina tusenvis av mil unna. Derimot var medier som Fox News opptatt av Russiagate og Wall Street Journal skrev på lederplass at Trump var utsatt for en forbrytelse.

Men «ingenting» om unntakstilstanden rett nord for grensen.

https://www.document.no/2022/02/11/ontarios-hoyesterett-forbyr-finansering-av-truckerne-givesendgo-gir-seg-ikke/ 

nbsp;

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.