Den radikale Malmö-imamen Basem Mahmoud sier at Sverige tilhører muslimer, om svensker vil det eller ikke, og at det kun er et spørsmål om tid før muslimer har tatt over landet.

Mahmoud er blant dem som mener at Sverige stjeler muslimske barn, melder Samnytt.

– De har begynt å ta barna fra mødrenes mage. De stjeler barna i det øyeblikket de blir født, hevder han.

Mahmoud kom med en rekke alvorlige anklager mot den svenske staten i en arabisk preken nylig:

– De har begynt å ta barna fra mødrenes mage. De stjeler barna i det øyeblikket de blir født. De svenske skolene og sosialtjenestene er de mest korrupte av alle institusjoner i Sverige. De er Sveriges mest skitne skamflekk. De manipulerer muslimers barn. Men muslimer og muslimske barn er kommet for å bli. Og Sverige er vårt. Det er vårt, enten de vil eller ikke. Om ti-femten år er det vårt.

Det er ikke første gang Mahmoud kommer med kontroversielle uttalelser. I 2020 forsvarte han drapet på den franske læreren Samuel Paty, som fikk hodet skåret av på åpen gate.

– En person som elsker sin religion blir sint og slakter læreren med en kniv ved renna, fordi læreren er uren og renna er det eneste stedet han fortjener. Det er en enkel ligning. En av dem syndet ved å fornærme profeten, og en av oss syndet og drepte læreren som fornærmet profeten, skal han ha sagt.

Han har også uttrykt grov antisemittisme og ble anmeldt til politiet for hets mot folkegrupper, etter han kalte jøder for «avkom av griser og aper», men han har så langt sluppet straffeforfølgelse.

Ifølge Expressen, som har oversatt Mahmouds arabiske prekener, der i blant den siste publisert til YouTube, «virker han sintere enn før». Engasjementet for demostrasjonene mot og demoniseringen av den svenske staten kan henge sammen med at hans egen datter (17) ble reddet av myndighetene.

Ifølge Samnytt, levde jenta i et sterkt æreskontrollert miljø og hun skal selv ha fortalt at hun ble psykisk og fysisk misbrukt hjemme over lengre tid.

Førstkommende lørdag arrangeres det en demonstrasjon i Gøteborg, hvor misfornøyde muslimer skal protestere mot LVU, Lov med særbestemmelser om omsorg for ungdom. Det er denne loven de mener er årsaken til at svenske myndigheter stjeler barna deres.

 

Les også: 

«De tok barnet mitt da han var fem minutter gammel»

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.