Labour-leder Keir Starmer mener avsløringene om fester i Downing Street mens Storbritannia var nedstengt har forverret folks mentale helse.

– Jeg tror det har gjort folks mentale helse verre, fordi mange nå spør seg selv: «Hvorfor fulgte jeg reglene, mens de gjorde det de gjorde?», sa Labour-leder Keir Starmer i en tale lørdag.

Han sikter med det til avsløringene om at det skal ha blitt holdt regelmessige fester for ansatte og politikere i Downing Street mens Englands befolkning var under strenge koronarestriksjoner.

– Folks psykiske helseplager har blitt verre under pandemien, trolig i et større omfang enn vi forstår. Og jeg tror at de siste ukene med festavsløringene fra Downing Street bare har gjort situasjonen enda verre, sa Starmer.

Statsminister Boris Johnson har havnet under press etter avsløringene, og flere, blant annet Starmer, har krevd hans avgang.

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Kjøp Sir Roger Scrutons bok “Svindlere, svermere og sjarlataner” fra Document Forlag her!

Kjøp Roger Scrutons bok “Konservatismen” fra Document Forlag her. Vi har trykket nytt opplag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.