De som følger hovedstrømsmediene, får ikke med seg hva som skjer i verden. De etterstreber trygghet, men den trygghet Dagsrevyen skaper, er en falsk trygghet. Oppslutningen er nede på 15 prosent.

I den lokale Kiwi lå det hauger av lørdags-VG. Folk har hørt’n før. At Pia Tjelta var livredd, interesserer dem ikke.

Når det gjelder viktige ting som Trump og 6. januar, får de full dose, men det er uten motforestillinger og det glir så lett ned at man blir matlei. Det er ingenting å bryne intellektet på. Medier som undervurderer folks intelligens, kan få seg en overraskelse.

I USA forsøker Demokratene å få hindret alle Republikanere som stilte spørsmålstegn ved forrige valg fra å stille i det neste. Mest av alt vil de hindre Trump i å stille. Våre medier gjengir ivrig dette forslaget, men glemmer å spørre: Hvor mange var det som stemte på Trump ved forrige valg? 75 millioner. Kan det tenkes at de har noe å si hvis deres kandidat nektes å stille? Det interesser i liten grad hovedstrømsmediene, for de har allerede avskrevet disse velgerne.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.