Fox News har sett besøksloggene til Det hvite hus og kan fortelle at de mest radikale aktivistene som vil defund the police og fengslene! har hatt fri adgang til Det hvite hus helt siden Biden tiltrådte.

Kamala Harris utmerket seg ved å støtte Minnesota Freedom Fund som kjøpte ut aktivister som havnet i kasjotten. Hun lovte at kampen skulle fortsette etter valget og har holdt løftet. En aktivist som hyller politimorderen Assata Shakur er velkommen på visepresidentens kontor. Forbindelse mellom terrorismen på 70- og 80-tallet og dagens regime er tydelig. De har inntatt maktsentraene i USA og pusher sin agenda som resulterer i massedrap i Demokratisk kontrollerte byer.

De samme politikerne som vil ha forbud mot våpen og helst inndra dem, leder byer hvor det skjer massakrer hver helg. Ikke så mange som i Uvalde på en gang. Men i sum langt fler. Dette vil ikke hovedstrømsmediene rapportere. Men det er folks hverdag og umulig å overse. Resultatet er tap av tillit.

Mediene kaller dette polarisering.

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.