Historiene om Bidens feilgrep i 2021 ville fylt en bok, gjerne en trilogi. Afghanistan-fadesen er kanskje høydepunktet. Men uansett: Breitbart fokuserer på to enkeltområder, og det er nok til å fylle to artikler.

Som her hjemme har idiotisk energipolitikk stjålet overskriftene. Biden likte ikke at vanlige amerikanske arbeidere kunne fylle bensin for en billig penge. Forsyningssikkerhet er heller ikke populært blant klimapsykopatene som skal «Build Back Better». Breitbart har en liste over ti ting Biden gjorde som ødela mye av det grunnleggende av energiforsyningen i USA.

Through regulations, executive orders, and other means, Biden has driven up the cost of energy for Americans and made the country more dependent on foreign and often unfriendly entities for its energy needs.

Allerede første dag som president kansellerte Biden Keystone. Tusenvis av amerikanere mistet jobben, og prisen på olje steg.

Deretter suspenderte han all olje- og gassproduksjon og leting i arktiske strøk og New Mexico. I tillegg la han flere restriksjoner på innenlands energiproduksjon og grep rett inn i eiendomsretten til bønder og ranch-eiere.

Forrige måned kom han med nye restriksjoner for utslipp, lagring og transport av metan. Dette har store konsekvenser.

The American Petroleum Institute estimated that the Democrats’ desired ban on oil and gas development on federal lands would cause nearly 1 million Americans to lose their jobs, and cost the U.S. $500 billion to import gas.

I tillegg presser Biden på med nye reguleringer for klimautslipp som vil øke prisen på en vanlig bil med 1000 USD.

Trump trakk USA ut av Parisavtalen, siden den var så skadelig for amerikansk økonomi i forhold til Kina. Biden brukte ikke mye tid på å melde USA inn igjen, med enda større ambisjoner om klimakutt og klimagalskap.

Biden lovte å forby fracking, som kan føre til et tap av 19 millioner arbeidsplasser mellom 2021 og 2025, ifølge en rapport fra House Republican Policy Committee.

Summen av politikken merkes på prisene på bensin, som har steget med 61 prosent. Dette betyr lite for den liberale elite på Manhattan, men det betyr mye for alle amerikanere som bor mer landlig og er avhengig av bilen for både i forbindelse med jobb og på fritiden.

Ut over dette har håndteringen av pandemien vært en ren katastrofe. Biden mente at Trump burde avgå som president på grunn av de høye dødstallene. I valgkampen fremstilte han seg selv som en ren frelser. Men dødstallene har økt under Biden, tross denne magiske «vaksinen» som han fikk i fanget, og som han vil presse hele befolkningen til å ta. Helt ned til spedbarnsnivå.

Les også: Fauci planlegger vaksinering av spebarn tidlig neste år

Biden løper fra ansvaret, og sier nå at pandemien ikke kan løses føderalt. Det er delstatene som må ta ansvar, slik at Biden slipper unna.

Vel: Det var vel det som skjedde under Trump? Trump tilbød føderal hjelp til de delstatene som ønsket det. Mange takket nei. I New York la lokale myndigheter koronasyke inn på eldrehjem, med katastrofale følger. Trump fikk skylden.

The new figures come as the Cuomo administration has been forced in recent weeks to acknowledge it has been underreporting the overall number of COVID-19 deaths among long-term care residents. It is now nearly 15,000 up from the 8,500 previously disclosed.

President Joe Biden er egentlig allerede ferdig. 2022 vil bli hans annus horribilis, men dessverre vil lidelsene stort sett måtte bæres av vanlige amerikanere. Biden har gjennom femti år i politikken skaffet seg en massiv formue, så han kommer ikke til å mangle noenting.

Hva har han egentlig bidratt med, til tjeneste for sitt folk? Jeg sliter med å finne svar på dette. Det gjør tydeligvis amerikanerne også, for oppslutningen rundt den sittende presidenter synker, synker og synker.

Det er ikke rart at foreldre som blir utnevnt til domestic terrorists mister troen på myndighetene. Heller ikke behandlingen av de politiske fangene etter det såkalte kuppforsøket 6. januar bygger opp en tillit mellom landets ledelse og vanlige amerikanere. Norske medier fremstiller det som skjedde helt ensidig, de snakker om antall drepte, uten å nevne at det eneste dødsfallet inne i Kongressen var en kvinnelig Trump-tilhenger som ble skutt av en sikkerhetsvakt.

Det er bare noen dager til 6. januar, ett år etter marsjen mot (og inn i) Capitol. Men det er hele tre år til neste presidentvalg. Man kan ødelegge mye på tre år. Å bygge opp et samfunn tar tid. Å rive ned går fort.

 Breitbart

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.