Robert Malone er en av mRNA-vaksinens fedre og han har selv tatt vaksinen. Men nå kommer han med en kraftig advarsel til foreldre om ikke la å barn vaksineres. Det kan gi uopprettelige skader på hjernen, hjerte og immunsystem.

Mitt navn er Robert Malone, og jeg snakker til deg som forelder, besteforeldre, lege og vitenskapsmann. Jeg leser vanligvis ikke fra en forberedt tale, men dette er så viktig at jeg ønsket å være sikker på at jeg får hvert eneste ord og vitenskapelige fakta korrekt.

Jeg står ved denne uttalelsen med en karriere dedikert til vaksineforskning og utvikling. Jeg er vaksinert for covid og er generelt pro-vaksiner. Jeg har viet hele min karriere til å utvikle trygge og effektive måter å forebygge og behandle infeksjonssykdommer på.

Etter dette vil jeg legge ut teksten til denne uttalelsen slik at du kan dele den med venner og familie.

Før du injiserer barnet ditt – en avgjørelse som er irreversibel – ville jeg fortelle deg de vitenskapelige fakta om denne genetiske vaksinen, som er basert på mRNA-vaksineteknologien jeg laget.

Det er tre problemer foreldre må forstå:

Den første er at et viralt gen vil bli injisert i barnas celler. Dette genet tvinger barnets kropp til å lage giftige piggproteiner. Disse proteinene forårsaker ofte permanent skade i barns kritiske organer, inkludert:

– Hjernen og nervesystemet deres

– Deres hjerte og blodårer, inkludert blodpropp

– Deres reproduktive system

– Og denne vaksinen kan utløse fundamentale endringer i immunsystemet deres

Det mest alarmerende punktet med dette er at når disse skadene først har skjedd, er de uopprettelige.

– Du kan ikke fikse lesjonene i hjernen deres

– Du kan ikke reparere arrdannelse i hjertevev

– Du kan ikke reparere et genetisk tilbakestilt immunsystem, og

– Denne vaksinen kan forårsake reproduksjonsskader som kan påvirke fremtidige generasjoner av familien din.

Den andre tingen du trenger å vite om er det faktum at denne nye teknologien ikke har blitt tilstrekkelig testet.

– Vi trenger minst 5 år med testing/forskning før vi virkelig kan forstå risikoen

– Skader og risiko ved nye medisiner blir ofte avslørt mange år senere

Spør deg selv om du vil at ditt eget barn skal være en del av det mest radikale medisinske eksperimentet i menneskets historie

Et siste poeng: Grunnen de gir deg til å vaksinere barnet ditt er løgn.

– Barna dine representerer ingen fare for sine foreldre eller besteforeldre

– Det er faktisk motsatt. Immuniteten deres, etter å ha fått COVID, er avgjørende for å redde familien din, om ikke verden, fra denne sykdommen

Oppsummert: det er ingen fordel for dine barn eller din familie å vaksinere barna dine mot de små risikoene ved viruset, gitt de kjente helserisikoene ved vaksinen som du og barna dine som forelder kan måtte leve med for resten av livet.

Risiko/nytte analysen er ikke engang i nærheten.

Som forelder og besteforelder er min anbefaling til deg å stå imot og kjempe for å beskytte barna dine.

Robert Malone har bevart sin faglige og menneskelige integritet. Han har ikke nølt med å karakterisere kreftene som forsøker å bringe leger og vitenskapsmenn til taushet. Denne skremselstaktikken ble initiert av Tony Fauci samarbeid med kineserne og har vedvart til denne dag.
Spørsmålene som reises er mange. Vi vet vaksinen ble hastegodkjent og at det derfor hefter en viss risiko ved den. Hvorfor er det da så om å gjøre å vaksinere barn ned i fem år, som ikke blir syke, og utsette dem for fare? Dette presset mot foreldre er uetisk og reiser fundamentale spørsmål om hva som er hensikten. Mange vil bli urolige som har tatt vaksinen.

I used to believe that the FDA, NIH, and CDC were working for the people, not big pharma. I thought that if we could just re-purpose already known, safe drugs for emerging infectious diseases, we could quickly find ways to reduce the death rate.  I thought that drug and vaccine development were regulated by the Federal government for the common good.  What I have learned over the last two years is that regulatory capture of the federal government has warped and shaped the work of Congress and Federal agencies to such an extent that they no longer represent what is in the best interests of the nation, the world, and humanity.  The more I have expressed data-based concerns about what is happening with the vaccines, the US Federal and WHO responses, the more I have been censored, defamed, and subjected to various forms of character assassination by big tech and legacy media. I am not alone in being targeted. Mainstream media has attacked and censored me and other prominent physicians/scientists who do not recite the governmental narrative.  This has been developed into a standard process and deployed worldwide as a technique for suppressing physician dissent – quite literally hunting physicians deemed guilty of thoughtcrimes (such as questioning vaccine safety and effectiveness) or of the “sin” of treating patients with lifesaving drugs in an outpatient setting.

What is happening is not right, it is not proper and it is not fair.
So, let get down to fixing it.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.