Robert Malone på gården sin i Madison, Virginia, den 22. juli 2020. Foto: Steve Helber / AP / NTB.

Dette er mine sannheter, og jeg mener at de er selvinnlysende.

Mitt navn er Robert Malone, jeg er lege og vitenskapsmann, og holder til i USA.

Vi står alle på skuldrene til giganter. De enkle sannhetene er det som betyr mest. Ærlige ord, talt fra hjertet, kan forandre verden.

Vi burde ikke ha politisert folkehelseresponsen på SARS-CoV-2 og covid-19.

Og Justin Trudeau burde ha fokusert på å håndtere den faktiske grunnsannheten om covid-19 i stedet for å følge handlingsplanen som ledelsen for World Economic Forum skaffet til veie for ham.

Jeg er lege, og nå vitenskapsmann, og jeg er høyt utdannet og har god erfaring med det å utvikle vaksiner og andre medisiner.

Men jeg har også vært tømrer og gårdsarbeider, og jeg jobber fortsatt på min egen gård. Jeg kjører en GMC dual/diesel-lastebil og en Kubota gårdstraktor, og jeg kan kjøre en kompaktlaster eller et spann med Percheron-hester. Jeg har vist frem Percheron-føll på Royal Winter Fair. Jeg er kusk i ordets opprinnelige betydning.

Jeg kommer til dere med et åpent hjerte, forpliktet til å helbrede, og jeg bringer dere tre enkle ord.

Integritet. Verdighet. Fellesskap.

Disse tre enkle ordene får det til å ringe en bjelle i hjertet hos ærlige mennesker.

Benito Mussolini sa en gang: «Fascisme burde mer riktig kalles korporatisme, siden det er sammenslåingen av staten og bedriftenes makt.»

I det styresmaktene i Ottawa og Canada gjør, ser vi nå tydelig det før skjulte ansiktet til en globalfascistisk totalitarisme, og med det mener jeg sammenslåingen av de store selskapenes makt med statens makt – slik fascismen ble definert av Mussolini.

Stillbilde: Ottawalks / YouTube.

Vi ser nå sjokkerende tegn til desperasjon fra våre globalistiske, korporatistiske motstandere. Inkompetansen til Davos-partiet begynner å bli tydelig for alle å se.

1) For første gang kan vi klart se at de er villige og i stand til å samarbeide med Silicon Valley for å bruke banksystemet som et våpen mot oss.

Å ta 10 millioner amerikanske dollar fra en politisk innsamlingskampanje er noe de fleste av oss ikke kunne ha forestilt oss for to år siden.

Dette har åpenbart skapt et tilbakeslag, for det har vist alle at det pågår en unaturlig koordinasjon mellom regjeringen, IT-sektoren og bankene.

Og nå har vi direkte videobevis på dette samarbeidet fra det beryktede opptaket av Zoom-møtet som dokumenterer medvirkningen fra regjeringen og borgermesteren i Ottawa.

2) Sensuren øker, og motstanderne våre prøver egentlig ikke lenger å rettferdiggjøre den.

Angrepene på Joe Rogan er virkelig en desperat handling.

Å angripe det mest elskede medie-ikonet i Nord-Amerika har så mange ulemper, men det viser igjen at de koordinerer.

Visste du at Spotify og Moderna har den samme hovedinvestoren? «Bailey Gifford» Asset Management eier 11,5 prosent av begge selskaper.

Og nå vet vi at Neil Young har en økonomisk interessekonflikt på grunn av den store investeringsbanken som eier omtrent halvparten av de økonomiske rettighetene til sangene hans.

Denne strategien skaper tilbakeslag – Joe Rogan står fortsatt sterkt, og det sentrale farmasøytiske systemet og banksystemet er mer forhatt enn noensinne. Det skal mer til enn Neil Young for å stenge ned Joe Rogan.

3) Så desperate er disse medsammensvorne at de nå bokstavelig talt har bedt det amerikanske forsvarsdepartementet om å begå en forbrytelse: å forandre data i forsvarets medisinske og epidemiologiske database.

Dumt nok var den allerede blitt frigitt – og den studeres nå av det medisinske fagmiljøet. De ble tatt med buksene nede, og endret dataene etterpå. Jeg skulle tro at dette fortjener kriminaletterforskning.

Dette vil også slå tilbake, for nå er folk personlig avslørt. Jeg gjetter at de enten vil rømme eller bli varslere. Jeg hører at advokat Thomas Renz blir oversvømmet med nye varsleraksjoner og ny frigitt informasjon.

4) Det er på tide å avslutte de falske krisefullmaktene som har blitt brukt til å suspendere konstitusjonelle og naturlige rettigheter.

Det finnes ingen krisesituasjon. Strategier for behandling av covid-19 ved bruk av kjente legemidler var blitt oppdaget i mars 2020. Omikron er ikke urovekkende dødelig. Sensuren må stoppe.

I den svært akademiske boken av dr. Mattias Desmet med tittelen «The Psychology of Totalitarianism» står det:

«Alternative stemmer stigmatiseres av et veritabelt sannhetsdepartement som er overfylt med ‘faktasjekkere’. Ytringsfriheten innskrenkes ved ulike former for sensur og selvsensur; menneskers rett til selvbestemmelse blir krenket av strategier for tvangsvaksinasjon, som påtvinger samfunnet en hittil utenkelig sosial ekskludering og segregasjon.»

Tilbake til integriteten, verdigheten og betydningen av fellesskap.

Integritet er en forpliktelse til sannhet – i det du sier, i hvordan du lever og i hvordan du behandler andre.

St. Augustin, en av Den katolske kirkens fedre, sa som kjent dette:

«Sannheten er som en løve. Du trenger ikke å forsvare den. Slipp den løs, og den vil forsvare seg selv.»

Verdigheten kommer fra respekten – for oss selv, for hverandre og for den verden vi lever i.

Fellesskapet er det som binder oss sammen, til hverandre, og gir livene våre mål og mening.

Når det gjelder de genetiske covid-vaksinene, er vitenskapen avgjort.

De forhindrer hverken infeksjon, reproduksjon eller spredning til andre, og de er ikke helt trygge. Fra dagliglivet, venner, familier og kolleger vet vi alle at dette er sant.

De er ikke helt trygge, og det fulle risikobildet er fortsatt ukjent. Den naturlige immuniteten som sunne immunsystemer utvikler etter infeksjon og bedring fra covid-19, er derimot langvarig, bred og svært beskyttende mot sykdom og død som følge av dette viruset.

Nå har vi omikron. Disse vaksinene ble utviklet for den opprinnelige Wuhan-stammen, altså et annet virus. Disse vaksinene forhindrer ikke omikron-infeksjon, virusreplikasjon eller spredning til andre, og det finnes data som tyder på at de øker risikoen for infeksjon og sykdom.

Disse genetiske vaksinene er utette og har dårlig holdbarhet, og selv om alle menn, kvinner og barn i USA og Canada var vaksinert, kunne ikke disse produktene fremkalle flokkimmunitet eller stoppe covid.

Hvis det er en risiko, må det også finnes et valg.

Dette er den grunnleggende sannheten i moderne bioetikk.

Alle medisinske prosedyrer, vaksiner og medisiner medfører risiko.

Vi har alle rett til å forstå disse risikoene, og til selv å bestemme om vi godtar disse risikoene.

Å benekte dette er å fornekte menneskeverdet.

Ondskapen har mange røtter. Viljen til å fornekte menneskeverdet er en av de største. I hjertet og sjelen vet vi at dette er sant.

Så til barna våre.

Selv om jeg er lege og sterkt forpliktet på den hippokratiske ed, er jeg fremfor alt ektemann, far og bestefar. Vær så snill å gi meg et øyeblikk til å snakke med deg om barna våre, og om det grunnleggende ansvaret vi har for å beskytte dem.

Om ikke annet må vi oppfostre og beskytte barna våre. Det er jobb nummer én. Det er din jobb. Det er min jobb. Det er ikke deres jobb å beskytte oss. Og i løpet av de siste to årene har samfunnet og folkehelseresponsen ikke klart å beskytte dem. Mange ting som det offentlige helsevesenet har krevd at vi skal gjøre mot barna våre, har direkte skadet dem.

Selvskading, selvmord og narkotikamisbruk hos barn har økt over hele verden. Angst, mobbing, trusler, tvang har blitt normen. Den målte IQ-en hos de aller minste har falt. Grunnleggende forsinkelser i barndommen kan enkelt måles. Og det oppstår fysisk skade på barn ved å injisere dem med genetiske vaksiner for å beskytte eldre mot et virus.

Som forelder er det til syvende og sist ditt ansvar å beskytte barna dine. Hvis de blir skadet av disse genetiske vaksinene, er det du som må ta vare på dem. Og du vil bære den byrden resten av ditt og deres liv. I gjennomsnitt vil ett av 2000–3000 barn som får disse vaksinene, på kort sikt bli innlagt på sykehus med vaksineforårsaket skade. Først med tiden vil vi vite hva slags langsiktige skader som kan oppstå. Vaksinene beskytter ikke barna mot å bli smittet med omikron, og de hindrer ikke smittede barn i å smitte andre. Derimot er de farmasøytiske selskapene og myndighetene nesten fullstendig beskyttet mot skader som disse produktene kan påføre dem. Hvis barnet ditt blir skadet av disse vaksinene, vil du stå alene med både sorgen og omsorgsbyrden.

Disse genetiske vaksinene kan skade barna dine. De kan skade hjernen, hjertet, immunsystemet og evnen til å få barn i fremtiden. Og mange skader av denne typen kan ikke repareres.

Så jeg ber deg, vær så snill, informer deg om mulige risikoer for at barna dine kan bli skadet av disse eksperimentelle medisinske produktene. Ikke la noen fortelle deg hva du skal gjøre. Tenk selv. For det er ditt ansvar å oppfostre og beskytte barna dine. Hvis de blir skadet, vil ingen regional myndighet, ikke noe offentlig helsepersonell og ingen tv-lege være der for å hjelpe deg. Du, familien din og barnet ditt må dra lasset selv.

Da jeg fortsatt var barn, sa en strålende ung amerikansk president: «Ikke spør hva landet ditt kan gjøre for deg; spør hva du kan gjøre for landet ditt.»

Canada er deres land. Dere eier denne fantastiske gaven, men dere må forsvare den hvis dere ønsker å beholde den, ellers vil globalistene ta den fra dere. De lover at dere i fremtiden ikke vil eie noe, og at dette vil gjøre dere lykkelige. Tror dere på dem?

I dag ber jeg dere alle om å ta til dere president John F. Kennedys ord i sinnet og hjertet. Vi kan alle være ledere, og dere har vist dere oppgaven voksen. Takk for at dere tjener Canada og verden.

Vi skal overleve dette her, og vi skal overvinne denne motgangen, bare vi kan beholde disse tre ordene i hjertet.

Integritet.

Verdighet.

Fellesskap.

 

Substack

 

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.