EU-kolonien Norge styres av en tett sammenvevd «alle-kjenner-alle» vennegjeng, som gir hverandre priser, ros, jobber, fordeler og penger for å gjøre en glitrende god jobb for lobbyistene og hverandre. Norge er egentlig omgjort til et gigantisk selvutviklingsprosjekt for eliten!

Dessverre for folk flest, er eliten så flinke som de tror. Faktisk er de selvgode middelmådigheter uten realfaglig innsikt, eller minste kontakt med virkeligheten, og derfor blir alt prosjektene deres til total fiasko på fiasko:

Integrering, månelandinger, grandiose reformer, pengepolitikk, bistand, DAB-radio, vindmøller, elektrifisering, helikopterkjøp, vaksiner, sykkelprosjekter og «grønn omstilling» med Norge som «Europas batteri»? Alt går på trynet!! Disse klodrianene produserer kriser på løpende bånd i samarbeid med EU, FN og WEF, men pytt:

Fordelen ved å være et adelskap, er at man passer på hverandre, og er gode busser med media som man subsidierer. Så hva kan folket gjøre da? Folket er der for å betale for moroa, så pengemølla kan snurre fortere og fortere. Vi avslører hykleriet og inkompetansen!

I denne episoden av Ukens Sammensurium, skal vi oppsummere fiaskoene, krisene, tabbene og konsekvensene av politikk som ikke virker i uke 50, og elitens nye kjærlighet for knallgass! Dessuten blir det full utblåsning, sport, grønn-TV, nådeløs ærlighet, svenskevitser, en hel del roping ut av vinduer…samt en værmelding som ikke lover godt! Heng med!

Se nyhetssowet som banker «Nytt på Nytt» ned i støvlene!  Søndag Kl 21:00!!

 

Lag en Sammenzurie-konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

(Kontakt dan@document.no hvis noe mangler / ikke er tilgjengelig)

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.