Det er ikke greit å bli gammel, heller ikke for USAs president Joe Biden, som nylig fylte 79 år. Derfor er det best å stille med huskelapp når man skal ut blant folk. At rådet han fikk, er det samme som fallskjermhoppere får, sier sitt. Bildet ble et av dagens fotografiske høydepunkt, men er vanskelig å finne på nettet.

To dager etter sin syttiniende bursdag var Biden på nytt ute på viktig oppdrag. Han og kona Jill feiret Thanksgiving med militære og deres familier på Fort Bragg i North Carolina. Det ble en «turkey» (en flopp, ifølge amerikansk slang) av dimensjoner.

Siden vi ikke abonnerer på billedtjenester fra Reuters, måtte vi lete både vel og lenge for å finne blinkskuddet til Leah Millis. Av en eller annen grunn, nødvendigvis ikke så merkelig for oss som følger med på MSMs krumspring for å tilsløre sannheter mange ikke ønsker ut i offentligheten, var bildet vanskelig å gjenfinne for eksempel på Twitter. Men Reuters har det på sin side:

Huskelapp-teksten forklares nedenfor for dem som trenger oversettelse, men her er den originale billedteksten: «U.S. President Joe Biden holds notes before making remarks, while standing next to first lady Jill Biden, during a Thanksgiving event with U.S. service members and military families at Fort Bragg, North Carolina, U.S., November 22, 2021. REUTERS/Leah Millis TPX IMAGES OF THE DAY«

At USAs president, mannen med fingrene på atomknappen (grøss) ikke er helt stø, at han ikke er helt fortrolig med hvem han er, hvor og når, er ikke noe nytt, men at han skal måtte ha med seg en lapp for å huske å holde ben og knær samlet hele tiden, er neimen ikke mye betryggende.

Det er nøyaktig samme beskjed som fallskjermhoppere får prentet inn i hodet før sitt første hopp. Sannelig tror jeg denne karen på tweeten står stødigere enn USAs president.

Les også:

Bidens kunststykke(r) – skandalene står i kø

Biden med liste over «godkjente» journalister han får snakke med

 

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂