Norge ligger bare an til å kutte utslipp av 13 millioner tonn klimagasser innen 2030, ifølge en rapport utarbeidet av Norsk Industri og DNV. Det offisielle målet er kutt på 29 millioner tonn, bittelitt mer enn hva Kina slipper ut per dag.

NTB viderebringer i dag hva Aftenposten skriver om dette. Der heter det at rapporten er laget for å få myndighetene til å forsere utbyggingen av «grønn kraft».

En av grunnene til at det er vanskelig å kutte, er ifølge rapporten at energiforbruket i Norge allerede er ganske rent. Derfor må kuttene gjøres i sektorer som er vanskelige å omstille og elektrifisere, som olje- og gassindustrien, tungtransport og landbruk. Det må imidlertid omstilling til i disse sektorene for å nå målene, slår rapporten fast.

Spørsmålet er om Norsk Industri har laget rapporten for å tekkes klima-besatte politikere og dermed hente ut mer subsidier til prosjekter som ikke er tuftet på realiteter men ønskedrømmer.

Til hjelp for Norsk Industri og våre lesere tok vi en rask kikk på hva det politisk korrekte climateactiontracker.org har av statistikker om dette. Tallene burde tale for seg selv. Først Kina:

Skjermdump: https://climateactiontracker.org/

Så til Norge.

Skjermdump: https://climateactiontracker.org/

Sannelig. Klimakrisen må sitte fast i hodet.

Klimakrisen sitter i hodet

Les også:

Klimahysteriet: Kan det stoppes før du er tom for penger og ytringsfrihet?


Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂