Forsvarsminister Odd Roger Enoksen presterer å kritiserer Polens regjering for behandlingen av migrantene langs grensen. Han mener polakkene burde opptrådt mer humant. I praksis vil det bety at migrantene ville kunne ha brutt gjennom.

Her får Putin oppskriften på hvordan han skal opptre hvis han ønsker å lage en ny krise på grensen ved Svartskog.

Vi har ofte lurt på hva norske statsråder kom til å si når de møter woke-folket i Washington. Nå vet vi svaret: De begynner også å tale i tunger.

– Den bruken av virkemidler er ikke en akseptabel måte å håndtere situasjonen på, sier han til Forsvarets forum.

Polakkene har gjort det som er nødvendig for å stanse invasjonen, hverken mer eller mindre. Men Enoksen bedømmer metodene moralsk.

Han er i godt selskap. Forsvarsminister Lloyd C. Austin er mer opptatt av å jakte på indre fiender enn forsvare seg mot ytre.

Situasjonen langs den polske grensen var et av temaene da Enoksen møtte USAs forsvarsminister Lloyd Austin i Washington tirsdag.

– Budskapet som vi har gitt, og som også er gitt fra amerikansk side, er at de allierte må stå sammen og bruke de virkemidlene som finnes. Det vil si stå sammen, utøve press, dialog, samtaler, som også amerikanerne er opptatt av å få til med Russland rundt den situasjonen, sier Enoksen.

Enoksen har ikke gjort noe stort inntrykk tidligere. Nå signaliserer han at han vil snakke wokefolket etter munnen. Forsvaret er desimert, men blir det også moralsk ødelagt?

Les også:

Enoksen vil bedre forholdet til Russland

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.