Anthony Fauci kom med sjokkerende innrømmelser i New York Times podcast fredag. Han sa data fra Israel viser at vaksinene er mindre effektive enn man regnet med. Det oppstår nye smittebølger, med sykehusinnleggelser og død. Svaret er ifølge Fauci å øke tilgjengeligheten av booster-vaksiner.

On Nov. 12, White House COVID adviser Anthony Fauci, MD, went on The New York Times’ podcast The Daily to discuss the current state of the coronavirus in the U.S. According to Fauci, officials are now starting to see some waning immunity against both infection and hospitalization several months after initial vaccination. The infectious disease expert pointed toward incoming data from Israel, which he noted tends to be about a month to a month and a half ahead of us in terms of the outbreak.

“They are seeing a waning of immunity not only against infection but against hospitalization and to some extent death, which is starting to now involve all age groups. It isn’t just the elderly,” Fauci said. “It’s waning to the point that you’re seeing more and more people getting breakthrough infections, and more and more of those people who are getting breakthrough infections are winding up in the hospital.”

Dette er sjokkerende innrømmelser til å komme fra Fauci. Hans svar er flere booster-vaksiner. Men hvor lenge vil folk finne seg i det? Noe av tilliten ser ut til å være borte.

As a result of these findings, Fauci warned that vaccinated people should get their booster shot, as it might actually be more important than health officials first realized. “If one looks back at this, one can say, do you know, it isn’t as if a booster is a bonus, but a booster might actually be an essential part of the primary regimen that people should have,” he said on The Daily.

Fauci went on to say, “I think … that the boosting is gonna be an absolutely essential component of our response, not a bonus, not a luxury, but an absolute essential part of the program.”

 

 

Dr. Fauci Admits Vaccines Did Not Work as Advertised and that Vaccinated Are in Great Danger Today (VIDEO)

 

 

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.