Anthony Fauci fikk mandag mye juling i en høring om opprinnelsen til covid 19. Lederen for Kongressens underkomité for koronaviruspandemien, Brad Wenstrup, sa i en skarp åpningsuttalelse at Fauci (83) hadde ledet «et av de mest inngripende innenrikspolitiske regimene USA noensinne har sett» og henviste til svært omfattende restriksjoner som det senere er blitt innrømmet at det ikke fantes videnskapelig grunnlag for.

Aggressiv undertrykkelse 

Wenstrup viste til Faucis «aggressive» undertrykkelse av all debatt om koronahåndteringen:

– Amerikanere ble aggressivt mobbet, utskjelt og bragt til taushet for bare å stille spørsmål ved – eller debattere – ting som sosial distansering, masker, vaksiner eller opprinnelsen til covid. Du alene representerte «videnskapen» og du fremstilte deg som ufeilbarlig i spørsmål som gjaldt pandemien.

Forbrytelser mot menneskeheten

Marjorie Taylor Greene gikk enda lenger. Hun nektet å tiltale Fauci som «doktor» og ba om at han skulle fengsles.

– Du er ingen lege de få minuttene jeg har til rådighet, du er Mr. Fauci. Du burde fratas legelisensen og fengsles for forbrytelser mot menneskeheten.

– Han er ingen doktor

Republikaneren Brad Wenstrup som leder underkomiteen for koronaviruspandemien, irettesatte Greene og ba henne om å referere til Fauci som «doktor» ifølge komiteens regler for anstendighet, hvorpå hun svarte: «Jeg tiltaler ham ikke som doktor.»

Greene har også tidligere angrepet Fauci:

– Covid 19 ble ikke skapt av flaggermus på et våtmarked … det ble produsert i et laboratorium finansiert av Fauci. Han prøvde å dekke over det, sa hun ifjor.

Eksplosive e-poster

Fauci benektet ethvert kjennskap til mer enn 150 eksplosive e-poster som underkomiteen sitter på og som viser at hans tidligere seniorrådgiver, David Morens, skryter av å ha unndratt seg forespørsler fra Freedom of Information Act og slettet føderale registre.

I e-postene går det frem at Morens og Fauci hadde en «hemmelig bakkanal» for å hindre kongressens efterforskning og pressehenvendelser om covid 19.

– Jeg aner ikke hva han snakker om. Vi hadde ingen bakkanal hos oss. Jeg blandet ikke min private e-post med min offisielle.

Vaksiner redder liv

I mai 2021 på CBS News’ «Face the Nation» var Fauci sikker i sin sak:

– Når du vaksinerer deg beskytter du ikke bare din egen og familiens helse, men du bidrar også til samfunnets helse ved å forhindre spredning av viruset. Med andre ord blir du en blindvei for viruset.

På spørsmål om samme vaksine svarte han mandag:

– Vaksiner redder liv. Det er veldig, veldig klart at vaksiner har reddet hundretusener av amerikanere… I begynnelsen forhindret det helt klart infeksjon hos en viss prosentandel, men dens evne til å forhindre infeksjon var ikke lang, den ble målt i måneder. Den forhindret ikke smitte eftersom dens evne til å stoppe infeksjoner avtok.

Fauci i offerrollen

Fauci fortalte komiteen at han og hans familie mottar drapstrusler på grunn av at «Fox News eller noen i Kongressen» hevder at hans koronahåndtering har forårsaket menneskers død:

– Opptredener som Marjorie Taylor Greenes i dagens høring er grunnen til at jeg fortsatt får drapstrusler. Slike ting får dødstruslene til å øke fordi en del av befolkningen tror på denslags tøv.

Sjel til salgs

Undertegnede uvaksinerte som i sin vaksinerte bekjentskapskrets har tre «uforklarlige» dødsfall det siste år, kan for fornuften av uransakelige grunner ikke la være å assosiere Fauci med Goethes Faust – eller Faustus – mannen som gjennom Mefistofeles solgte sin sjel til djevelen i bytte mot magisk kunnskap.

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

 

Det er ikke slik at Document er selvfinansierende.
Vipps oss på 638941!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.