In this April 10, 1961, file photo, President John F. Kennedy and his sister, Jean Kennedy Smith, watch an opening day baseball game at Griffith Stadium in Washington. Smith, the youngest sister and last surviving sibling of President John F. Kennedy, died at 92, her daughter Kym confirmed to the New York Times. (AP Photo/NTB Joe Biden vil allikevel ikke frigi dokumentene om Kennedy-attentatet og utsetter det med ett år. Han viser til nasjonale sikkerhetsinteresser. Det samme gjelder 9/11. Washington har for mange svin på skogen. NTBs take, ikke uten ufrivillig humor: Dokumentene som fortsatt er hemmeligstemplet, skal holdes helt unna offentligheten fram til 15. desember neste år, opplyser Det hvite hus lørdag. Da vil det ha gått nesten 60 år siden Kennedy ble skutt og drept i Dallas i Texas i 1963. Ifølge Det hvite hus trenger det nasjonale arkivet mer tid for å se hva som finnes.

I 2018 friga tidligere president Donald Trump flere tusen hemmelige filer om likvideringen, mens andre ble holdt tilbake av sikkerhetsgrunner.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.