En burgerrestaurant i San Francisco nekter å følge opp de strenge kravene om å kreve vaksinepass for alle kunder. Samtidig forsøker flyselskapet Southwest Alliance å redde stumpene av et tilnærmet ødelagt forhold til sine ansatte. Men president Joe Biden gir blaffen i reglene.

In-N-Out Burger er en kjent fast food-kjede i California. Restaurantkjeden slaktes i venstrevridde medier etter at de nekter å følge opp San Franciscos strenge vaksinekrav. Presset mot de ulydige øker:

According to KRON4, the San Francisco Department of Public Health shut down the city’s In-N-Out Burger restaurant near Fisherman’s Wharf because “employees were not properly checking for customers’ vaccination documentation.”

Restauranten ble stengt 14. oktober, men har allerede åpnet igjen, dog kun for drive-thru. Eierne nekter å akseptere de strenge kravene som sier at alle restauranter må sørge for at alle kunder har dokumentasjon på at de er vaksinert mot Covid-19.

Arnie Wensinger er juridisk talsmann for IN-N-Out Burger. Han sier selskapet er sterkt uenig i myndighetenes tvang overfor private selskaper.

We refuse to become the vaccination police for any government. It is unreasonable, invasive, and unsafe to force our restaurant associates to segregate customers into those who may be served and those who may not, whether based on the documentation they carry, or any other reason.

Burgerkjeden har ifølge Eater SF vært utsatt for massivt press fra myndighetene i ukevis, etter at tilhengere av vaksinetvang har klaget.

The city’s Joint Information Center Outreach Team first visited the restaurant on September 24 after receiving a complaint to the 311 non-emergency service line. Inspectors from the Environmental Health division who followed up on October 6, found the restaurant was still in violation of the health order and issued a Notice to Comply.

Samtidig melder flyselskapet Southwest Airlines (SA) at de utsetter trusselen om å sende uvaksinert personale ut i ulønnet permisjon. SA måtte nylig innstille hundrevis av flygninger etter en gå-sakte-aksjon blant de ansatte og flygeledere som risikerte å havne på bar bakke som følge av Bidens vaksinekrav.

SA skyldte på dårlig vær, men alle skjønte hva det dreide seg om. Piloter er høyt utdannet nøkkelpersonell som ikke kan erstattes over natten. Det samme gjelder for flygeledere.

I California skaper dessuten innføring av vaksinetvang for skolebarn ned mot 12 år økende protester fra rasende foreldre.

Les også: Foreldre i California protesterer mot vaksinetvang på skolene

Det har også skapt store problemer for ulike politistyrker at de mister personell som følge av vaksinetvangen, noe som er ekstra alvorlig i en situasjon hvor antall drap vokser inn i himmelen, særlig i byer styrt av Demokratene, som fortsatt fantaserer om å «defund the police».

Selv bryr ikke Biden seg noe særlig om de strenge reglene han har innført i forbindelse med Covid-19. Nylig ga han og kona blaffen i kravene om munnbind innendørs da paret besøkte en italiensk restaurant i Washington D.C.

The D.C. mask mandate requires indoor face coverings in public spaces unless «actively eating or drinking,» regardless of vaccination status.

Biden-regimet unnskylder seg med noen merkelige uttalelser om at man ikke må miste synet av skogen for bare trær.

Noen er tross alt likere enn andre.

Breitbart

Kjøp «Politisk kitsch» av Alexander Grau her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂